Стритс која теорија???
Викаш дека љубовта со девојка ти е повозвишена, отколку таа со момче... чекај малце... ти имаш искусено љубов??? Прво кажи имаш ти искусено љубов со момче??? Немој да ми кажеш сега дека девојче на 15-16 години знае што е љубов, ама она права љубов... не оние детски дефиниции за љубов.....
Злобница .... не ми е јасно само од каде ти толку инат за да слепо се држиш кон нешто...
Не знам како можеш да негираш дека човек што се пали и мастурбира на личност од ист пол нема хомосексуални нагони :? :? :? :? Не сфаќам :? :? :? :?
ТОА Е ПОТЕНЦИЈАЛЕН ХОМОСЕКСУАЛЕЦ (БИСЕКСУАЛЕЦ).... нели и во една слична тема на форумов кажавте дека жените се повеќе склони кон бисексуалноста. Епа тоа може така да се протолкува...
Дефинирај ми ондак хомосексуалец ...
Според твојава логика... ако некој(а) дрка на машки(женски) и се пали на машки(женски), а сепак има девојка(дечко) да речеме, нема хомосексуални, или бисексуални нагони :? :? :? :?
Или хомосексуалност е само кога 2ца мажи или жени имаат сексуални односи??? - епа да може така да се протолкува... хомо
сексуалност и би
сексуалност го содржат зборот „секс“ и најверојатно значат тоа што значат само кога се има секс со личност од исти пол - само при секс... другото пу пу - не се важи
... цепки сте еј
Сами си се доведовте во ќош... никој не ви е крив :wink: