Женска мастурбација

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Nikoj ne me prasa mene kako mi e, jas bev toj sto ja prasa Leni dali nejze i e dobro i interesno.
Ti Leni si? :D

Член од
23 април 2005
Мислења
622
Поени од реакции
14
Alal da Vi e na site,site Ve sakam!!! :shock:
I patem dali nekoj/a ve nacekal dodeka si mastirbirkate?

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
zocipro напиша:
Alal da Vi e na site,site Ve sakam!!! :shock:
I patem dali nekoj/a ve nacekal dodeka si mastirbirkate?
Мене сеуште не, и башка не е ни интересно и ако ме начекаат.
Ама имам другари, кои што кажуваа како ставале гел на коса (такозвана сперма) кога ги фатиле у вц како дркаат. :lol: Цепки.

Лени, тоа не-интересното е во склоп на немање партнер или друго е во прашање?

Член од
23 јануари 2005
Мислења
401
Поени од реакции
1
Најдобар одговор

Aceva напиша:
Еј, ако почнат да ти разговараат, онда ти се другарки - заеби. Боље нека ти покажат, него да ти раскажат.
Мислам дека ова е најдобриот одговор и најточниот.
За ова Ацева е во мојата книга на "Нач" No 1.:cuc:

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
kaj mene se mora da ima pricina,pa i taa rabota da ja napravam...mi doaga onaka odvnatre partenrot ne mi e tuka da go zgrapcam...i udirash normalno na taa rabota... samo vo toj slucaj, inaku onaka nemam potreba toa retko mi se slucuva...toa e vodenje ljubov sam so sebe i ubavo e da imash nekoi propratni pomagala...dildoa i sl...i togash imash sigurno svrshuvanje od tret stepen bidejki znaesh shto tocno ti fali vo momentot...posle toa si kako preporodena....:icon_lol:

Anchi

UNTOUCHABLE
Член од
18 декември 2005
Мислења
349
Поени од реакции
0
kaj mene se mora da ima pricina,pa i taa rabota da ja napravam...mi doaga onaka odvnatre partenrot ne mi e tuka da go zgrapcam...i udirash normalno na taa rabota... samo vo toj slucaj, inaku onaka nemam potreba toa retko mi se slucuva...i togash imash sigurno svrshuvanje od tret stepen bidejki znaesh shto tocno ti fali vo momentot...posle toa si kako preporodena....
:cuc: (citiram za da ne se povtoruvame:))

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Allita што е тоа свршување од трет степен?

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Dimitarc напиша:
Allita што е тоа свршување од трет степен?
Ваљда е тресење од прејак оргазам.
Али за посигурно, нека ти одговори Алита. :)

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
StormAngel напиша:
Ваљда е тресење од прејак оргазам.
Али за посигурно, нека ти одговори Алита. :)

ама ја кажа...тресење...:pos:
оргазам од трет степен е тој кој со машко во нормален сех неможеш баш да го доживееш онака силно да проструи низ целото тело...бидејки вие не читате мисли...а неможеш баш така да се однесуваш у кревет со партерот и да му кажуваш ај сега прави ова па она и сл...:pos: инаку не е тресење туку како струење нешто низ цело тело...тоа може да ти кажам... незнам како да го опишам...мислам дека разбра...толку

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
The`bItCh напиша:
А бе дека сум уште мало и неам сексуално искуство не напишав ништо .. а свршувањето при водење љубов е сигурно милион пати подобро од ова.. мастурбирањето:)

А да пробаше па да споредиш реално?

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Кај излезе 11цм јазик... :pos:

Море прст, што е сигурно - сигурно е. Ем стално при рака, ем во секоја ситуација може да се употреби. Или грешам?

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
ако тоа на сликата се 11 цм тогаш јас имам сурла од 30 цм....

разгледајте ја страницата, што се нема да најдете. После ние машките сме биле по заболени по секс и мастурбавија

http://www.dreamcollection.nu/shop/shop.html

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Тоа е само оправдание за жените да не осеќаат грижа на совест. Инаку знете дека од онанија се суши кичма и се добива слепило.

Тривијален факт за поимот онанија : потекнува од библискиот лик Авнан (Онан) кој бил казнет од Бог затоа што не сакал да ја оплоди жената на брат му, и семето го истурал на земја. Со малку здраво размислување, не бил казнет заради тоа што мастурбирал, туку заради одбивањето да му направи дете на брат му, ама кој да им објасни на она поповето.

Kajgana Shop

На врв Bottom