StormAngel
Stormology
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 5.059
- Поени од реакции
- 244
Nikoj ne me prasa mene kako mi e, jas bev toj sto ja prasa Leni dali nejze i e dobro i interesno.
Ti Leni si?
Ti Leni si?
Dobro da. Intersno ne!StormAngel напиша:Dobro ti e? Interesno?leni напиша:Onaniram da! 8)
Мене сеуште не, и башка не е ни интересно и ако ме начекаат.zocipro напиша:Alal da Vi e na site,site Ve sakam!!! :shock:
I patem dali nekoj/a ve nacekal dodeka si mastirbirkate?
Мислам дека ова е најдобриот одговор и најточниот.Aceva напиша:Еј, ако почнат да ти разговараат, онда ти се другарки - заеби. Боље нека ти покажат, него да ти раскажат.
(citiram za da ne se povtoruvame)kaj mene se mora da ima pricina,pa i taa rabota da ja napravam...mi doaga onaka odvnatre partenrot ne mi e tuka da go zgrapcam...i udirash normalno na taa rabota... samo vo toj slucaj, inaku onaka nemam potreba toa retko mi se slucuva...i togash imash sigurno svrshuvanje od tret stepen bidejki znaesh shto tocno ti fali vo momentot...posle toa si kako preporodena....
Ваљда е тресење од прејак оргазам.Dimitarc напиша:Allita што е тоа свршување од трет степен?
StormAngel напиша:Ваљда е тресење од прејак оргазам.
Али за посигурно, нека ти одговори Алита.
The`bItCh напиша:А бе дека сум уште мало и неам сексуално искуство не напишав ништо .. а свршувањето при водење љубов е сигурно милион пати подобро од ова.. мастурбирањето