Женска мастурбација

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Аууу, ненаситни сте! :ija:
Поготово вие женските ме зачудивте, не мислев барем вие дека толку често мастурбирате. :icon_eek: Аман бе луѓе, па барем ние можеме да ги контролираме своите нагони, по тоа се разликуваме од животните. А во последно време, за жал, би рекла дека животните знаат повеќе да се контролираат. :lut:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Контрола на нагони? Зачуденост?

Пушти го рачето кај мачето и опушти се. Се читаме после.

едит: зајче било :smir:

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.051
Поени од реакции
24.874
Поготово вие женските ме зачудивте, не мислев барем вие дека толку често мастурбирате. :icon_eek: Аман бе луѓе, па барем ние можеме да ги контролираме своите нагони, по тоа се разликуваме од животните. А во последно време, за жал, би рекла дека животните знаат повеќе да се контролираат. :lut:
Јас пак таман си помислив дека Плејбој беше извадок од Библијата каде што се велича целибатот.

едит-преварио ме Серпико.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ми анимал, Серпико и Сусаро исто така дркаш цело време неможеш воздржиш, ако Еце ?

E

elence*$

Гостин
значи моело и пред да имаат однос а ! ? ја мислев поради тоа плацентната тоа со ја праи virgin :D ! уствари не бев сигурен.. глупо ми беше да прашам на другаркиве ! хаха море види ти :) ! а btw знам полно женски шо не имале мастурбирано пред првиот секс... arono why?! :D peace y'all
дечко во голема заблуда си.... :)
најчесто кога женските мастурбираат не ни го чепкаат хименот (тоа што ги прави врџнс)
не знам дали си слушнал за клиторис??? :)

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
дечко во голема заблуда си.... :)
најчесто кога женските мастурбираат не ни го чепкаат хименот (тоа што ги прави врџнс)
не знам дали си слушнал за клиторис??? :)
Уште не стигнал до таа лекција , иако е на забрзан курс:helou::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
LoL..... средно медицина сум ја знам анатомијата на половите органи кај 2та пола но сепак фала за објаснyвањето :P !
штета што не учиме за мастурбација... интересот би бил голем :P

Член од
28 август 2007
Мислења
308
Поени од реакции
8
Од почеток читам и до крај од муабетиве од девојкиве зедов да дркам.:vozbud:
Шала.....:pos2:

angel_oh

око на кајгана
Член од
8 јануари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
10
море види ги ти женскиве...и на крај ќе испаднит ти појќе онадет од нас.....ако ако само напред ЈУРИИИИИШШ:vozbud:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Уште кога имав 18 и се плеткав со една 25 годишна разбрав една работа во која не верував.
Ми рече вака:
Ивица сите жени мастурбираат, ако некоја ти каже спротивно знај дека те лаже а жените ги бива за лажење. Тие што имаат дечковци или ебачи помалку мастурбираат а тие што немаат скоро секојдневно.:icon_bigg

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
Зошто да се контролираме? Мастурбацијата е едно од малкуте комплетно бесплатни задоволства кои уз тоа не се штетни.

Член од
11 април 2008
Мислења
73
Поени од реакции
6
Hmmm, interesna i stara tema ,koja veruvam site ja isprocitale. Gledam datira od pred dve-tri godini,taka sto mnogu raboti se smenile. Za informacija za mazite, zenite intimata povekje si ja cuvaat za sebe,a so ogled na toa kakvi alapaci stanale mazite,pa utre uste so prst ke ja pokazuvaat......posle vi e krivo sto nesakaat da vi kazat. Inaku sex-ot e preubav samo ako ima i ljubov vo seto toa. Togas megju partnerite pagjaat site tabua i stegi,pa na kraj imate odnosi koi gi sonuvate,t.e.ispolnuvanje na site sex fantazii. Zatoa mazi ne se sramite da pokazete ljubov i doverba kon partnerkata, nagradata e extra.

Do Acid: mene zeni ama IC ne me palat,duri ni vo fantazii,jas sum za strogo hetero, a za drugi nemozam da kazam

nzs

Член од
27 март 2008
Мислења
179
Поени од реакции
0
Hmmm, interesna i stara tema ,koja veruvam site ja isprocitale. Gledam datira od pred dve-tri godini,taka sto mnogu raboti se smenile. Za informacija za mazite, zenite intimata povekje si ja cuvaat za sebe,a so ogled na toa kakvi alapaci stanale mazite,pa utre uste so prst ke ja pokazuvaat......posle vi e krivo sto nesakaat da vi kazat. Inaku sex-ot e preubav samo ako ima i ljubov vo seto toa. Togas megju partnerite pagjaat site tabua i stegi,pa na kraj imate odnosi koi gi sonuvate,t.e.ispolnuvanje na site sex fantazii. Zatoa mazi ne se sramite da pokazete ljubov i doverba kon partnerkata, nagradata e extra.

Do Acid: mene zeni ama IC ne me palat,duri ni vo fantazii,jas sum za strogo hetero, a za drugi nemozam da kazam
A? tua ne palat site zeni

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Masturbacija .... abe mn ubavo doaga koa nemas so koj da zavrsis rabota pa malce da zamizis i da se isprepotis samata sebe..mmmm ubavo e da! A za toa kolku trae zavisi od koa ne si cepnata:D

Kajgana Shop

На врв Bottom