Женска мастурбација

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
А што е всушност толку неверојатно, мистериозно и несватливо во женската мастурбација? И зашто машките толку се палат на тоа???

пример:
Sum videl na porka i mn e sexy.Vo zivo ne sum videl, ali ako vidam.. k*rot ima vo papak da mi vleze :) ...i ko bi i se dzitnal... nema da moze da odi 13 dena, 5 sati i 9 minuti
сите женски почнуваат со мастурбирање sooner or later, без разлика дали биле невини.. вакви такви онакви. Принципот е истиот како кога вие ни го правите тоа.. what's the big deal?

p.s.This is not a retorical question

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
И јас не гледам нешто лошо у ова, исто ко да отворите тема дали жените одат по голема нужда и дали испуштат гасови :pos: Јасно дека и жените мастурбираат, кој повеќе, кој помалку, кој не почнал... прашање на време е кога ќе почне.Толку.

oBi_VaN

Is the man!
Член од
11 ноември 2007
Мислења
756
Поени од реакции
21
Ни ја негледам ништо лошо во тоа жената да се самозадоволува... GO GO GIRLS! :)

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.900
Поени од реакции
11.234
А што е всушност толку неверојатно, мистериозно и несватливо во женската мастурбација? И зашто машките толку се палат на тоа???

пример:

сите женски почнуваат со мастурбирање sooner or later, без разлика дали биле невини.. вакви такви онакви. Принципот е истиот како кога вие ни го правите тоа.. what's the big deal?

p.s.This is not a retorical question
Pa toa de normalno. Samo se barashe malce iskrenost :) Nikoj ne ve obvinuva za nisto toa e normalna covecka reakcija...

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
И јас не гледам нешто лошо у ова, исто ко да отворите тема дали жените одат по голема нужда и дали испуштат гасови :pos: Јасно дека и жените мастурбираат, кој повеќе, кој помалку, кој не почнал... прашање на време е кога ќе почне.Толку.
онака ги земав цитативе, тие ми се најдоа на пат.
зашто така пишувате, ко некој да го оспорил тоа дека е нормално?!
листав низ страниве, не најдов ни еден пост каде што некој кажува дека женската мастурбација е мистериозна/чудна/несватлива/лоша. сами ги куцате тие зборови. сега, се извињавам ако сум скокнал некој пациент со такво мислење, ама, мислам, ви се молам.
нормална работа, никој не го кажал спротивното, нит ги осудил мастурбаторките =)
да живеат истите ! ! !:ruzha:

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
абе ајде!! се палите на женски а не сте БИ а? ај сега помислете дека дечкови го мава на некој ваш другар! што мислите сега??ви смета, нели?

Член од
12 април 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
Koga se raboti za zenska masturbacija treba da znaete deka Fantazija si e fantazija,realnost si e realnost.

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
абе ајде!! се палите на женски а не сте БИ а? ај сега помислете дека дечкови го мава на некој ваш другар! што мислите сега??ви смета, нели?
Не сфакам.Шо има ова врска со темата.:icon_roll

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Ајде малку да ја „кренам” темава горе...
Пред да реплицирајте, потрудете се да ја прочитате од првата страна.

Ме интересира... Сеуште има девојки на форумов кои мислат на други девојки додека мастурбираат, а тврдат дека немало ништо лезбејско во тоа?
Да. Сеуште има :)
Сепак мислам дека се работи за фантазии за кои шансите се скоро 0% да се остварат.

Секој има различни фантазии. Не мора да значи дека „во живо“ ќе бидни та работа.

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Да. Сеуште има :)
Сепак мислам дека се работи за фантазии за кои шансите се скоро 0% да се остварат.

Секој има различни фантазии. Не мора да значи дека „во живо“ ќе бидни та работа.

Ова мора да нагласам дека е точно! Ако се има можност, ќе се исполнат, ако не...продолжуваш да фантазираш....не значи дека 0% се шансите...ако се потрудиш, ќе бидат и 100%.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Dick Masterson: "All lesbians are faking it".

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
значи моело и пред да имаат однос а ! ? ја мислев поради тоа плацентната тоа со ја праи virgin :D ! уствари не бев сигурен.. глупо ми беше да прашам на другаркиве ! хаха море види ти :) ! а btw знам полно женски шо не имале мастурбирано пред првиот секс... arono why?! :D peace y'all

Член од
17 април 2008
Мислења
1
Поени од реакции
1
Abe jas mislam deka i zenskite se kako maskite koga se palat nekogas moraat da se samozadovolat

Ali kaj maskite e pointenzivno masturbiranjeto

• Ми се допаѓа
Reactions: Џ.

Kajgana Shop

На врв Bottom