Еве јас како девојка ќе се потрудам да ја расветлам мистеријата. Верувам дека ова најповеќе ги интересира момчињата. Девојките мастурбираат многу слично како момчињата. Мастурбација е соло задоволување на сексуалниот нагон, или популарно наречено дркање. Верувам дека најповеќе дркаат луѓето кои не се во брак. Јас не сум во брак... додека бев малечко девојче дркав. Кога наполнив 30 години почнав да доживувам повеќекратен оргазам, па размислувам да се омажам...SpAcE_c0wb0y напиша:Имам една сеуште недоволно откриена мистерија наречена ЖЕНСКА МАСТУРБАЦИЈА. Ќе бидете ли добри да ми објасните нешто повеќе. Имам визија во главата, ама сакам нешто конкретно да имам.
Фала
Со вибраторот/дилдото?cyberlady напиша:па размислувам да се омажам...
e se skinav od smeenje...koga pocnav da citav mislam deka misterijata e otkriena...ali zaludno...daj neshto opiplivo....ne: "e solo zadovoluvanje na seksualniot nagon isto e kako kaj momcinjata...i poveke drkaat luge koi ne se vo brak"....od kaj znaesh koga ne si vo brak....mozebi ke se samozadovoluvash poveke dodeka si vo brak...zatoa razmisli dobro dali da se omazish.cyberlady напиша:Еве јас како девојка ќе се потрудам да ја расветлам мистеријата. Верувам дека ова најповеќе ги интересира момчињата. Девојките мастурбираат многу слично како момчињата. Мастурбација е соло задоволување на сексуалниот нагон, или популарно наречено дркање. Верувам дека најповеќе дркаат луѓето кои не се во брак. Јас не сум во брак... додека бев малечко девојче дркав. Кога наполнив 30 години почнав да доживувам повеќекратен оргазам, па размислувам да се омажам...
Acid напиша:Која пуста мистерија? Нема ништо мистично околу мастурбирањето.
Зарем има човек кој незнае како се мастурбира и зошто?
Срце, затоа сакам да се омажам, за да не дркам.Allita напиша:e se skinav od smeenje...koga pocnav da citav mislam deka misterijata e otkriena...ali zaludno...daj neshto opiplivo....ne: "e solo zadovoluvanje na seksualniot nagon isto e kako kaj momcinjata...i poveke drkaat luge koi ne se vo brak"....od kaj znaesh koga ne si vo brak....mozebi ke se samozadovoluvash poveke dodeka si vo brak...zatoa razmisli dobro dali da se omazish.
nemora da se omazis za da ne se samozadovoluvash taka koga ne si mazena polesno e da si najdesh nekoj za fak otkolku koga si mazenacyberlady напиша:Срце, затоа сакам да се омажам, за да не дркам.
ама добар совет..еве ја !Allita напиша:nemora da se omazis za da ne se samozadovoluvash taka koga ne si mazena polesno e da si najdesh nekoj za fak otkolku koga si mazena
Кукло, мислиш дека кога ќе се омажиш нема да се самозадоволуваш?cyberlady напиша:Срце, затоа сакам да се омажам, за да не дркам.
е сеа со твои зборови ќе прокоментирамAllita напиша:....za zenive e malku podrug muabetot...veruvaj
... и тебе ти е одговорот ко на cyberlady. Пуцај, кажи све што и како, ме интересираат детаљитеAllita напиша:e se skinav od smeenje...koga pocnav da citav mislam deka misterijata e otkriena...ali zaludno...daj neshto opiplivo....
П.С. Ако се сретнеме некад у алкохолизирана состојба, ќе се жртвувам за тебе, заслужи...Cyberlady напиша:Срце, затоа сакам да се омажам, за да не дркам.
Јасно ни е...BeBe11 напиша:ja samo da ti kazham deka tushot mi e najdobroto drugarce...
ех што мразам недоречености....не ми прави еротски фантазии, биди конкретна:se_ molamBeBe11 напиша:ja samo da ti kazham deka tushot mi e najdobroto drugarce...