Женска мастурбација

Член од
9 јуни 2005
Мислења
211
Поени од реакции
23
dobar pocetok za nova tema ,lazen orgazam a? kolku ustvari ne lazat aj kaj nas ima opiplivi (citaj leplivi dokazi ) a oni mislam kako ke dokazat

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Sum videl na porka i mn e sexy.Vo zivo ne sum videl, ali ako vidam.. k*rot ima vo papak da mi vleze :) ...i ko bi i se dzitnal... nema da moze da odi 13 dena, 5 sati i 9 minuti

cyberlady

стара чупа
Член од
2 ноември 2005
Мислења
329
Поени од реакции
11
Мистерија

SpAcE_c0wb0y напиша:
Имам една сеуште недоволно откриена мистерија наречена ЖЕНСКА МАСТУРБАЦИЈА. Ќе бидете ли добри да ми објасните нешто повеќе. Имам визија во главата, ама сакам нешто конкретно да имам. :)

Фала
Еве јас како девојка ќе се потрудам да ја расветлам мистеријата. Верувам дека ова најповеќе ги интересира момчињата. Девојките мастурбираат многу слично како момчињата. Мастурбација е соло задоволување на сексуалниот нагон, или популарно наречено дркање. Верувам дека најповеќе дркаат луѓето кои не се во брак. Јас не сум во брак... додека бев малечко девојче дркав. Кога наполнив 30 години почнав да доживувам повеќекратен оргазам, па размислувам да се омажам...

:)

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
cyberlady напиша:
Еве јас како девојка ќе се потрудам да ја расветлам мистеријата. Верувам дека ова најповеќе ги интересира момчињата. Девојките мастурбираат многу слично како момчињата. Мастурбација е соло задоволување на сексуалниот нагон, или популарно наречено дркање. Верувам дека најповеќе дркаат луѓето кои не се во брак. Јас не сум во брак... додека бев малечко девојче дркав. Кога наполнив 30 години почнав да доживувам повеќекратен оргазам, па размислувам да се омажам...

:pos: e se skinav od smeenje...koga pocnav da citav mislam deka misterijata e otkriena...ali zaludno...daj neshto opiplivo....ne: "e solo zadovoluvanje na seksualniot nagon isto e kako kaj momcinjata...i poveke drkaat luge koi ne se vo brak"....od kaj znaesh koga ne si vo brak....mozebi ke se samozadovoluvash poveke dodeka si vo brak...zatoa razmisli dobro dali da se omazish. :pos:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Која пуста мистерија? Нема ништо мистично околу мастурбирањето.

Зарем има човек кој незнае како се мастурбира и зошто?

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Acid напиша:
Која пуста мистерија? Нема ништо мистично околу мастурбирањето.

Зарем има човек кој незнае како се мастурбира и зошто?

e pa sega srce sigurno ima takvi luge koi ne znaat bidi siguren...za mazive e drugo bidejki pocnuvaat na mladi godini i taka da toa im vleguva vo praksa i eden vid navika....za zenive e malku podrug muabetot...veruvaj:icon_lol:

cyberlady

стара чупа
Член од
2 ноември 2005
Мислења
329
Поени од реакции
11
Зарем?

Allita напиша:
:pos: e se skinav od smeenje...koga pocnav da citav mislam deka misterijata e otkriena...ali zaludno...daj neshto opiplivo....ne: "e solo zadovoluvanje na seksualniot nagon isto e kako kaj momcinjata...i poveke drkaat luge koi ne se vo brak"....od kaj znaesh koga ne si vo brak....mozebi ke se samozadovoluvash poveke dodeka si vo brak...zatoa razmisli dobro dali da se omazish. :pos:
Срце, затоа сакам да се омажам, за да не дркам.

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
cyberlady напиша:
nemora da se omazis za da ne se samozadovoluvash taka koga ne si mazena polesno e da si najdesh nekoj za fak otkolku koga si mazena :D

Caligula

Realiziran
Член од
25 јануари 2005
Мислења
895
Поени од реакции
97
Allita напиша:
nemora da se omazis za da ne se samozadovoluvash taka koga ne si mazena polesno e da si najdesh nekoj za fak otkolku koga si mazena :D
ама добар совет..еве ја ! :)

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
cyberlady напиша:
Кукло, мислиш дека кога ќе се омажиш нема да се самозадоволуваш?
Добро може и така ќе е.. блазе си му на мажот што ќе го земеш, ќе се отепувате од сексање.:icon_lol::wink:

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
Allita напиша:
....za zenive e malku podrug muabetot...veruvaj:icon_lol:
е сеа со твои зборови ќе прокоментирам
Allita напиша:
e se skinav od smeenje...koga pocnav da citav mislam deka misterijata e otkriena...ali zaludno...daj neshto opiplivo....
... и тебе ти е одговорот ко на cyberlady. Пуцај, кажи све што и како, ме интересираат детаљите:)
Што се однесува за тебе, Cyberlady, искрено ми е жал. Едно искрено прашање, невина си?
Cyberlady напиша:
П.С. Ако се сретнеме некад у алкохолизирана состојба, ќе се жртвувам за тебе, заслужи...

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
BeBe11 напиша:
ja samo da ti kazham deka tushot mi e najdobroto drugarce...:P
Јасно ни е...
Онака, ќе си легнеш во када, ќе го насочиш топлиот млаз вода во меѓуножјето... И... И... Мераци! :je:

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
BeBe11 напиша:
ja samo da ti kazham deka tushot mi e najdobroto drugarce...:P
ех што мразам недоречености....не ми прави еротски фантазии, биди конкретна:se_ molam

П.С. мама ми рече со тушот да се дружам:icon_lol: :hump:

Kajgana Shop

На врв Bottom