Жените прашуваат, мажите одговараат

Член од
5 јули 2006
Мислења
82
Поени од реакции
2
ај прашање - дали сте спремни да направите војна за девојка? да одите до крај на светот само за да биве со вас, и да ја заштитите пред светот извикувајќи- МОЈА Е!
Спротивно на популарното мнение, Тројанската војна не се водела поради Елена, туку за контрола на поморската трговска рута покрај Тројанското крајбрежје (им се смачило на Грците да плаќаат патарини) ...
Ontopic, да.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Дали би и рекле на девојката со која сте во врска година дена- Не те сакам повеќе и раскинувате, а претходно сте го говореле спротивното. Мене ова не ми е јасно, што се вика до вчера ти вика дека те сака а преку ноќ го менува мислењето.

S

Stef Bachatero

Гостин
Дали би и рекле на девојката со која сте во врска година дена- Не те сакам повеќе и раскинувате, а претходно сте го говореле спротивното. Мене ова не ми е јасно, што се вика до вчера ти вика дека те сака а преку ноќ го менува мислењето.
Маж ако сериозно сака сака безусловно.Можеби во моментов тебе ти се случува тоа,можеби затоа што има проблеми со животот,можеби нашол некоја попривлечна од тебе се е возможно што би направило до таков чекор.А на крај краева можеби е само некоја игра негова да почне да го засака повеќе.Дај повеќе детали не не оставај на суво :)

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Маж ако сериозно сака сака безусловно.Можеби во моментов тебе ти се случува тоа,можеби затоа што има проблеми со животот,можеби нашол некоја попривлечна од тебе се е возможно што би направило до таков чекор.А на крај краева можеби е само некоја игра негова да почне да го засака повеќе.Дај повеќе детали не не оставај на суво :)
Јас сакав да видам машки размислувања за проблемот,а и не мора да значи дека е мој. :)

S

Stef Bachatero

Гостин
Јас сакав да видам машки размислувања за проблемот,а и не мора да значи дека е мој. :)
Па 7 години со дечко ти тешко дека секоја врска би успеала толку,не дека имам нешто против тоа,но да се разбие таква монотонија треба многу труд и вложување :)

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Па 7 години со дечко ти тешко дека секоја врска би успеала толку,не дека имам нешто против тоа,но да се разбие таква монотонија треба многу труд и вложување :)
ако е вистинска љубовта ќе успее и тоа како:) . туку се чудам за проблемов, што му биднало на машкото да направи такво нешто зашто добро го познавав не мислев дека такво нешто ќе направи.

S

Stef Bachatero

Гостин
ако е вистинска љубовта ќе успее и тоа како:) . туку се чудам за проблемов, што му биднало на машкото да направи такво нешто зашто добро го познавав не мислев дека такво нешто ќе направи.
Или е срамежлив да признае дека нивниот сексуален живот е во пропаст или нашол нешто на страна ;)

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Или е срамежлив да признае дека нивниот сексуален живот е во пропаст или нашол нешто на страна ;)
може и тоа, се може, ама нека биде маж ако е така да признае а не да негира дека има друга, ах мажи.

S

Stef Bachatero

Гостин
може и тоа, се може, ама нека биде маж ако е така да признае а не да негира дека има друга, ах мажи.
Нема мажи во денешно време.Се е глума дека сме мажи дур вистински не се одалечиме и бидеме инвидуални ;)

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Нема мажи во денешно време.Се е глума дека сме мажи дур вистински не се одалечиме и бидеме инвидуални ;)
е од маж до маж во вистинска смисла на зборот има разлика, јас верувам дека постојат такви ама се многу ретки.

S

Stef Bachatero

Гостин
е од маж до маж во вистинска смисла на зборот има разлика, јас верувам дека постојат такви ама се многу ретки.
Девојче ако те смее дечко ти секој ден и ти дава тоа што почнува на О и завршува на М чувај го не го пуштај од своја рака :),друго да не те интересира

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Девојче ако те смее дечко ти секој ден и ти дава тоа што почнува на О и завршува на М чувај го не го пуштај од своја рака :),друго да не те интересира
јас многу добро знам што треба да правам. а за проблемов ме интересира зашто се работи за моја блиска личност, па сакав да видам вие машките што би дале одговор на ова, ама изгледа освен тебе другиве зафатени се со други теми. фала што одговори;)

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Мене ме интересира што мислат машките за оние девојки со кои се муват само за една вечер. Дали за нив мислат дека се лесни па сакаат да ги искористат или едноставно не сакаат врска и бараат само забава. Да се разбереме, не зборувам за секс за една вечер :)

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Мене ме интересира што мислат машките за оние девојки со кои се муват само за една вечер. Дали за нив мислат дека се лесни па сакаат да ги искористат или едноставно не сакаат врска и бараат само забава. Да се разбереме, не зборувам за секс за една вечер :)
А да го појасниш болдираниот дел? Алудираш баш на оние девојки која секоја вечер се муваат или сосема некоја рандом девојка која се смувала вечерта?

S

Stef Bachatero

Гостин
А што е поубаво од една авантура што утре нема да го познаваш.Нема поубаво нешто од тоа,не се замараш да ти се јави не ја мислиш повеќе.Е сега се зависи колку личноста е емотивно стабилна и колку се поврзала во тој момент.Ако двајцата се договорат како ништо да не било,супер утре си продолжуваат со животите и никому ништо.Е сега има други машки што ги тангираат таквите жени лесни или курви,но за мене е тоа дел од животот и пробуваш да најдеш што ти се свиѓа и експериментираш со повеќе партнери.Никој не е обврзан да го пробува истите работи секој ден треба да експериментираш за да видиш што е вистинското за тебе.

Kajgana Shop

На врв Bottom