Жените прашуваат, мажите одговараат

its_ok_im_new

brake lights
Член од
24 август 2010
Мислења
402
Поени од реакции
216
Мене ме интересира што мислат машките за оние девојки со кои се муват само за една вечер. Дали за нив мислат дека се лесни па сакаат да ги искористат или едноставно не сакаат врска и бараат само забава. Да се разбереме, не зборувам за секс за една вечер :)
Исто мислење како што имам за себеси...

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Мене ме интересира што мислат машките за оние девојки со кои се муват само за една вечер. Дали за нив мислат дека се лесни па сакаат да ги искористат или едноставно не сакаат врска и бараат само забава. Да се разбереме, не зборувам за секс за една вечер :)
Мислат како да избегаат од затвор, пошто се „мувале“ со деца, а не со девојки.

Член од
2 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
133
зошто кога одите на спиење алиштата секогаш ги ставате на столче или на фотеља? :icon_mrgr: и чорапите до кревет?
и зошто кога одите во wc понекогаш не го кревате капакот на wc школката и го измочувате?
и зошто не си ги чистите убаво влакната после бричење? :icon_lol:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.875
Поени од реакции
20.469
Кога највеќе сакате масажа?
И колку пати неделно секс за вас е идеална бројка?

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
зошто кога одите на спиење алиштата секогаш ги ставате на столче или на фотеља? :icon_mrgr:
Леле ко сестра ми да ја слушам, ти си мори?
Влакната ги чистиме, ама вие и едно најскриено да е ќе го видите...до вас е, до видот.
Алиштата што сметаат на фотелја, бар не се гужваат...џиииизззззз

Член од
2 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
133
Леле ко сестра ми да ја слушам, ти си мори?
Влакната ги чистиме, ама вие и едно најскриено да е ќе го видите...до вас е, до видот.
Алиштата што сметаат на фотелја, бар не се гужваат...џиииизззззз
јас сум бе брат ,извини вака ама ти ме инспирираше за прашањава :pos:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
Кога ќе се вратиме од борба сакаме масажа.
Колку пати секс? Колку што можите да понудите, не е до нас, до вас е :Р

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
зошто кога одите на спиење алиштата секогаш ги ставате на столче или на фотеља? :icon_mrgr: и чорапите до кревет?
и зошто кога одите во wc понекогаш не го кревате капакот на wc школката и го измочувате?
А кај треба да се оставаат?:D

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.875
Поени од реакции
20.469
Кога ќе се вратиме од борба сакаме масажа.
Колку пати секс? Колку што можите да понудите, не е до нас, до вас е :Р
До нас? Дал си сигурен.. што се однесува до мене, нема бројки само оргомна желба, затоа прашав колку можете вие да удоволите, жена може да доживува оргазми до 101 и назад а вие? :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Maсажа во секое време годи, секс шо знам, убаво кажа другарот до вас е, :D секој втор ден не е лошо, што знам.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.875
Поени од реакции
20.469
Maсажа во секое време годи, секс шо знам, убаво кажа другарот до вас е, :D секој втор ден не е лошо, што знам.
Македоникус ние сакаме секој ден, може и по трипати не е проблем, можете да удоволите на тоа темпо? :)

Член од
2 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
133
зошто некои од машките кога ќе дознаат дека се сакани ,си го креваат носот и ајде сеа трчај по мене работава, а претходно додека се пуштале се лигавеле до небо, забораваат се додека не ја освојат девојката , а после све им е рамно ...и девојката кога ќе ве откачи затоа што видела дека нема каде во врскава ,се се врти во круг,него к:cenzura: го боли за све,почнува причини дечкото да си измислува дека се нешо му смета ...и на крај
се освестувате што сте имале покрај себе и криво ви е кога ќе ве остават а сте залужиле,и после сакате да се смирите ...епа зашто?

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
До нас? Дал си сигурен.. што се однесува до мене, нема бројки само оргомна желба, затоа прашав колку можете вие да удоволите, жена може да доживува оргазми до 101 и назад а вие? :)
Зависи ама ретко кој може three in a row :)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
Аууу Луси бејб низок удар, знаеш дека тие удари се забранети :Р. Можеме ние многу повеќе ако се потрудиме, машкиот мултиоргазам е неспоредлив со женскиот :)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.875
Поени од реакции
20.469
Аууу Луси бејб низок удар, знаеш дека тие удари се забранети :Р. Можеме ние многу повеќе ако се потрудиме, машкиот мултиоргазам е неспоредлив со женскиот :)
Тоа ми беше прашањето имате ли муда да удоволите у права смисла на збор, што се однесува до нас ние сме секогаш за! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom