Жените прашуваат, мажите одговараат

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
зошто некои од машките кога ќе дознаат дека се сакани ,си го креваат носот и ајде сеа трчај по мене работава, а претходно додека се пуштале се лигавеле до небо, забораваат се додека не ја освојат девојката , а после све им е рамно ...и девојката кога ќе ве откачи затоа што видела дека нема каде во врскава ,се се врти во круг,него к:cenzura: го боли за све,почнува причини дечкото да си измислува дека се нешо му смета ...и на крај
се освестувате што сте имале покрај себе и криво ви е кога ќе ве остават а сте залужиле,и после сакате да се смирите ...епа зашто?
То е то "машко его" ..... претешко ни е да речиме на некоја те сакам ама ако го слушниме тоа растиме како квасец .... нешто како mission accomplished and im proud of it :)
Но како и да е и вие не сте поарни во тој поглед

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Македоникус ние сакаме секој ден, може и по трипати не е проблем, можете да удоволите на тоа темпо? :)
Зависи кој бе, зашо и ти збориш во множина?Зарем сите жени можат да издржат такво темпо?:icon_lol:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.875
Поени од реакции
20.469
Зависи кој бе, зашо и ти збориш во множина?Зарем сите жени можат да издржат такво темпо?:icon_lol:
Па не верувам дека има жена која ќе остане рамнодушна на исправен другар ени тајм ени вер, треба ептен да е некоја фригидна, за мене лично си ијам желба тоа е:)

Член од
2 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
133
зошто кога ќе се дамлосате (начукате,летвосате,каменосате...) имате девојка ама во оментов сите други девојки ги сакате за вас а на неа не помислувате , а спротивно кога една девојка е пијана таа мисли само на тој што го сака...

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
Тоа ми беше прашањето имате ли муда да удоволите у права смисла на збор, што се однесува до нас ние сме секогаш за! :)
Па вака стојат работите. Како што не баш вие секогаш сте за, така не сите имаме муда да удоволиме. Ама сепак мислам дека ние можеме и сакаме повеќе (генерално земено) од вас :coffee:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Па не верувам дека има жена која ќе остане рамнодушна на исправен другар ени тајм ени вер, треба ептен да е некоја фригидна, за мене лично си ијам желба тоа е:)
Тоа за тебе да збориш ок:D инаку доколку е кондиција во прашање, ќе се најде некој баланс, еднаш едниот работи после другиот.:D

п.с Не го разбрав тој маубетот за алиштата и чорапите, по има лошо тука.:D

Член од
2 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
133
То е то "машко его" ..... претешко ни е да речиме на некоја те сакам ама ако го слушниме тоа растиме како квасец .... нешто како mission accomplished and im proud of it :)
Но како и да е и вие не сте поарни во тој поглед
епа да ти кажам имав вакво искуство ,и бев многу искрена во врската,секогаш кажував што мислам и чувствувам и на крај си бев повредена,епа си ја научив лекцијата и веќе чувства да покажувам ?!-мало сутра!

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
зошто некои од машките кога ќе дознаат дека се сакани ,си го креваат носот и ајде сеа трчај по мене работава, а претходно додека се пуштале се лигавеле до небо, забораваат се додека не ја освојат девојката , а после све им е рамно ...и девојката кога ќе ве откачи затоа што видела дека нема каде во врскава ,се се врти во круг,него к:cenzura: го боли за све,почнува причини дечкото да си измислува дека се нешо му смета ...и на крај
се освестувате што сте имале покрај себе и криво ви е кога ќе ве остават а сте залужиле,и после сакате да се смирите ...епа зашто?
ако успејш да најдиш некој шо ќе ти одговори на ова прашање (?) marry him

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.875
Поени од реакции
20.469
Па вака стојат работите. Како што не баш вие секогаш сте за, така не сите имаме муда да удоволиме. Ама сепак мислам дека ние можеме и сакаме повеќе (генерално земено) од вас :coffee:
Можеби сакате, ама повеќе не верувам, ко што гледам никоја жена не ме негира, очигледно секоја од нас си има големи апетити по прашањево :)

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
евеискрено ми одговори :coffee:
eпа marry him :D ако неговиот одговор ти ги разреши дилемите,ма да баш и не се сложвам дека е до егото,пошто егото нема да ти дозволи да се "лигавиш" дури не ја освоиш како што ти рече,а башака во твоето прашање ти прајш една генерализација на сите машки шо во никој случај не е точна па затоа и никој нема да ти одговори точно ;)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.875
Поени од реакции
20.469
Тоа за тебе да збориш ок:D инаку доколку е кондиција во прашање, ќе се најде некој баланс, еднаш едниот работи после другиот.:D

п.с Не го разбрав тој маубетот за алиштата и чорапите, по има лошо тука.:D

Ова е супер што го читам дај боже да е вака и во рл, што позадоволни жени поглем мир и у куќа и надвор од неа траст ми. :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ова е супер што го читам дај боже да е вака и во рл, што позадоволни жени поглем мир и у куќа и надвор од неа траст ми. :)
Тебе ти верувам, ама уште да беа сите исти и...:D

Член од
2 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
133
eпа marry him :D ако неговиот одговор ти ги разреши дилемите,ма да баш и не се сложвам дека е до егото,пошто егото нема да ти дозволи да се "лигавиш" дури не ја освоиш како што ти рече,а башака во твоето прашање ти прајш една генерализација на сите машки шо во никој случај не е точна па затоа и никој нема да ти одговори точно ;)
епа барам некој кој ќе се пронајде во ова и тој некој ќе може да ми одговори ваљда ;)

С

Само Човек

Гостин
зошто кога одите на спиење алиштата секогаш ги ставате на столче или на фотеља? :icon_mrgr: и чорапите до кревет?
и зошто кога одите во wc понекогаш не го кревате капакот на wc школката и го измочувате?
и зошто не си ги чистите убаво влакната после бричење? :icon_lol:
Зошто незнаеме да ги здиплиме ко вас
- зошто би го кревали капакот кога сме одлични техничари
-тек сме се решиле од влакната па пак да ги фајќаме,

Kajgana Shop

На врв Bottom