Жените прашуваат, мажите одговараат

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Зошто секогаш другарите ви се поважни од женската??
Не викам дека другарите не ми биле на прво место,да ми биле,но никогаш ништо не останува како што треба да биде и двете работи се минливи така да треба да се усогласат и на двете да им се даде подеднакво внимание :smir:

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
Еве ќе порбам да одговорам,а вие кажете ми дали е точно.
Пошо ако се скарате со женската,а пред тоа сте се скарале со другарите(за женската):pos:немате каде да одите??Лош контекст на реченица али ај.

...zatoa sto znaeme da ja cenime vistinskata druzba, i zatoa sto drugarite ne se alapachi...:pos2::pos2::pos2:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.726
Поени од реакции
13.464
Пошо ако се скарате со женската,а пред тоа сте се скарале со другарите(за женската):pos:немате каде да одите??Лош контекст на реченица али ај.

Ова најчесто е погрешно мислење од страна на некои девојки. Јас најдобриот другар и женската ги ставам на иста скала.

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
другар си е другар!а девојка си е девојка!денес ја имаш-утре не!добрите другари ти остануваат засекогаш!

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
другар си е другар!а девојка си е девојка!денес ја имаш-утре не!добрите другари ти остануваат засекогаш!

Toтално погрешно! Од кај си сигурен дека денес ја имаш утре не! Има шанса дека можеби ќе ја најдеш вистинската со која ќе сакаш да бидеш цела вечност. И од кај си сигурен дека најдобрите другари се засекогаш??? Знам 1001 пример кај што најдобриот другар ги поде*нува и машките потоа се крајно разочарани и во депресии или истиот тој кога ќе си фати женска им ја мава клоцата... Затоа немој да си толку сигурен. Или се немаш заљубено, ќе се заљубиш,ќе знаеш.

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
A jas znam 1 000 0000 000 000 000 001 primer kade sto devojkata gi podebuva, sega sto e poubavo?

Член од
16 април 2007
Мислења
134
Поени од реакции
1
Toтално погрешно! Од кај си сигурен дека денес ја имаш утре не! Има шанса дека можеби ќе ја најдеш вистинската со која ќе сакаш да бидеш цела вечност. И од кај си сигурен дека најдобрите другари се засекогаш??? Знам 1001 пример кај што најдобриот другар ги поде*нува и машките потоа се крајно разочарани и во депресии или истиот тој кога ќе си фати женска им ја мава клоцата... Затоа немој да си толку сигурен. Или се немаш заљубено, ќе се заљубиш,ќе знаеш.
Ако бил најдобар другар тоа сигурно немало да се случи.Нема врска тука женската

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.149
Поени од реакции
25.774
Искрено лично за мене важи тоа правило. Девојки ќе доаѓаат и ќе си одат а оние вистински другари што ги имам остануваат покрај се. Е сега освен ако не се погоди некоја девојка со која што ептен ќе ми тргне па да може да дојде на исто рамниште.

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
Неможам да поверувам дека секое машко има исто мислење.Секој што сум го прашала ми одговорил со истиве зборови.Брееееееееееее што луѓе ќе бевте.

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
ivaa, ne mislat site bas taka. To est, ne site deluvaat taka.
Nekoj e tip sto poveke od se ja ceni devojkata ili devojkite mu, a nekoj ne ja sisa devojkata ni dva posto za drugarite.
E sea, ima luge koi sto probuvaat da najdat nekakov balans pomegu drugarite i devojkata, taka da ispadne najdobro za site strani.
I da, nekogas zavisi i od devojkata.
Ako devojkata za bez pari ne cini, bolje ke ides da si pies edno pivo (ili poveke) otkolku so nea da sedis celo vreme. :)

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Неможам да поверувам дека секое машко има исто мислење.Секој што сум го прашала ми одговорил со истиве зборови.Брееееееееееее што луѓе ќе бевте.
Обично таа девојка која ќе дојде на истото рамниште со најдобрите другари на дечкото обично завршува во матично со него.
Нормлано има исклучоци како еден мој бивш другар кој само зошто не и се допаѓавме на неговата девојка како друштво, почна да не игнорира, и нормално другарството кое беше повеќе годишно и за кого глава во торба сме ставале го растури, за некоја со која иде помалку од година, ај сега кажи ми дали тоа е фер спрема другарите?

B. Boop

Princ: Најозбилна...
Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
Обично таа девојка која ќе дојде на истото рамниште со најдобрите другари на дечкото обично завршува во матично со него.
Нормлано има исклучоци како еден мој бивш другар кој само зошто не и се допаѓавме на неговата девојка како друштво, почна да не игнорира, и нормално другарството кое беше повеќе годишно и за кого глава во торба сме ставале го растури, за некоја со која иде помалку од година, ај сега кажи ми дали тоа е фер спрема другарите?
Може да има фер однос тука само под услов неприфаќањето на неговите другари да не е хир на девојката. Ако сака да го има само за себе и и` пречи времето што он го поминува со нив, односно смислено сака да го одалечи, тогаш нема муабет.
Доколку стварно карактерно не може да се усогласи со неговите другари, или некои од нив, тогаш може да се договорат со дечкото одредени денови сам да излегува со нив како би си го задржал другарството.

Kajgana Shop

На врв Bottom