Жална вест: Тоше Проески загина во сообраќајна несреќа

Статус
Затворена за нови мислења.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
TOШЕ БЕШЕ И ОСТАНА НАШИОТ АНГЕЛ

Attachments

Punisher

It's GooD To Be BaD
Член од
19 јуни 2006
Мислења
89
Поени од реакции
1
Почивај во мир Тоше. Најдобар беше, најдобар и ќе останеш !

Член од
24 мај 2007
Мислења
129
Поени од реакции
1
Prekrasen covek, angelski glas, golem patriot i humanitarec Makedonija izgubi denes mnogu... pocivaj vo mir

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Не ми се веруваше кога слушнав сабајлево од едни другари во школо. После и на радио ја потврдија веста.
Зошто секогаш мора да умираат добрите, хуманите и вредните луѓе? :( Животов навистина не е фер.
Беше вистински амбасадор на нашата земја.
Почивај во мир Тоше!

V

Viktoranius

Гостин
Збогум Ангелу...
Не ми се верува..изгубивме една прекрасна личност...незнам што да кажам..
Почивај во мир Тоше, секогаш ке бидеш во нашите срца.

Зошто Македонија е толку проколната за да ги губи најпрекрасните личности?

Член од
24 август 2007
Мислења
761
Поени од реакции
15
Диоген во Стара Грција сред бел ден со фенерче од човек до човек одел и ги гледал луѓето. Кога го запрашале што прави, одговорил:“Барам човек“.
Барал човек меѓу луѓето. (Парадоксот на Диоген)
Ако Диоген бил вчера во Крушево и повторно барал човек, ќе го пронашол единствениот - Тоше Проески.

Колку и човек да е цврст, колку и умешно да ги крие своите емоции и слабости, на ова ќе попушти.

Уште се е шокирано, се како да е во сон. И подобро да е така, да не се “буди“ никој, нека поминат овие денови оти лошо е ако се разбуди, ќе ја види суровата вистина.

Сите големи луѓе својот живот го завршуваат на ваков или сличен начин.

Една изјава на Тоше за А1, не ја цитирам ќе импровизирам: И да немам со што да се хранам физички, материјално....ќе се хранам со музика. Макар и на крајот енергијата да ја делам со двајца јас повоторно ќе пеам исто како да е со повеќе.

Не можам да седам пред компјутер или дома, не можам да поднесам да гледам, оти кажав и оној што крие емоции ќе попушти.

И да, го изгубивме единствениот кој беше на некој начин лидер на Македонија, движечка сила, единствениот кој се издвојуваше од другите. Сега сме......

Член од
9 ноември 2005
Мислења
170
Поени од реакции
3
Ne znam da kazam nesto a sto ce gi izdvoi moite cuvstva od cuvstvata na drugite. Site go cuvstvuvaat istoto denes. Onaa neopisliva taga, i besmislenost na postoenjeto. Poveceto od nas go cuvstvuvaa kako najdobar prijatel iako ne se zapoznale fizicki. Toa e zatoa sto so sekoja negova pesna gi pogoduvase nasite srca gi resavase nasite problemi i gi znaese nasite tajni i cuvstva. Toa retko koj prijatel moze da go napravi. Zatoa zbogum moj dobar prijatele

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
сакам ова да е сон!и утре кога ќе се разбудам се да биде по старо!

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
само што се вратив од плоштад (многу луѓе има) и сакам да ги замолам модераторите никогаш да не ја бришат темава за да ја имаме во сеќавање!!! Почивај во мир БРАТЕ ГОЛЕМ!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Злато најмило..не можам да се соземам...Ангел наш...Ангел најубав..секогаш ќе те памтиме...
Зашто?Зашто бе?Зашто ова му се случи на таков прекрасен човееек...ЗАААШТО???
Не е фер!!!!Не е фееер!!!!!!!!
Не ми се верува....................................

Ninja

Кајгана на око
Член од
15 мај 2005
Мислења
623
Поени од реакции
9
Имаше љубов за цела Македонија ... и им ја даде, пред се', на тие на кои им беше најпотребна!

"По тебе" и по тебе - секогаш!

:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom