sperma na lice e poubava od sekoja krema i losion, mleko isto uste ne, osobeno za akni ------------- taka sum cul barem:smir:na mesheto ,na g´zeto,na cicinjata , u mene ... sekade ali samo na lice ne odma go ubivam :pishtoldz
извини што ќе те цитирам ама...Гледам да не свршувам на неа, барем не првиот пат, не сакам да се лепам со сперма додека ја ебам понатаму. Ова ми е основно...
понатаму. Можеш да и свршиш на стомак или фаца, па следниот пат да ја ебеш доги, така нема да се замачкаш.. или на грб па да ја свртиш ако на грб си свршил.
п.с. Какво бацување после свршување во уста??
Ако на жените им се свиѓа да голтаат сперма, не значи дека и на нас ни се допаѓа да вкусиме некој остаток од неа, кога им виси онака од крај на уста, или го има на нос, па да ме ушлапа во фаца)
Интересно е што жените мислат дека кога ќе и свршиш на фаца или во уста дека е во ред да ја бациш после тоа. Извинете, ама не е.
Од исти причини зашо ти не си ја бацуваш искористената улошка.извини што ќе те цитирам ама...
зошто да не ја бациш после свршувањето во уста??!?зарем не е спермата дел од тебе,зарем има нешто од што ти е гадно?и зошто да не биде во ред да ја бациш таа што си ја работел(особено ако ти е девојка)после свршување?
Не се плашиш да не останеш труден?Не ејакулирам, го чувам во себе.
мислам дека лоша споредба направи со улошката...ај да ги спомнеше женските сокови и така и така...ама улошка?!?!Од исти причини зашо ти не си ја бацуваш искористената улошка.