Ејакулирање - место (и причини)

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Гз (во и врз), уста, гради, стомак, лице, пичка, руки, *Зема воздух* Да скрата, цело тело :)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
ragazza напиша:
Na gradi - onaka posle da mi gi trie
Na picka - cela da zezi od negovata sperma
Vo grlo - da go imam dlaboko vo usta do krajnik, i da mi go napolni grloto so sperma , da davi malce mmm . I posle da me kreni i da me zalapa.
:ija: :nesvest: :nesvest: :nesvest:
Јас длабоко се извинувам ама едноставно морам да кажам дека ова е најгадно напишаниот пост што некогаш сум го прочитала.
Фала пријатно.

KaiTekk

R&B boy
Член од
17 март 2006
Мислења
1.045
Поени од реакции
22
извинете, но знаете дека овде има деца под 16 години ???

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
KaiTekk напиша:
извинете, но знаете дека овде има деца под 16 години ???
Можеш и да не го посетуваш форумов, а доколку сакаш може и да ти ставиме забрана за пристап во „љубов и секс“. Нормално, можеше едноставо да пишеш „во тоалетна хартија“.

Него Дивајн, зошто одвратно? Верувам дека на повеќето им се допадна. :)

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
Acid напиша:
Некогаш и штикла
:shok: i voa ne go bev slusnala , pred da svrsis i se deres kaj ti e stiklataaa brzooooo davaj ja vamu da ja napolnam :pos: uz muzice Severina - Moja stikla :smeshko:

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Абе ве читам сите гради, уши, ова она....нема врска....
Најинтересно е на завеси....????
Што се чудите...
Пробајте па ќе видите како одма целата ситуација станува интересна до мах. и квалитативно изменета.
Одма добиваш викање, напнатост, драма.Зависи од ситуацијата ќе добиеш коментари:
“Абе ненормален еден следниот пат ти ќе ги переш“ ако е заедница
“Ијјјјјј...мајка ми доаѓа у 4 будало една сега кој ќе ја пере, да ти ибам....“ако си на гостински терен
ако сте дома не правете такви излети зашто попладнето ќе ви помине во правдање и лажење, а нели не е убаво да си ги лажеш родителите.

Значи освен завеси преферираме и систем “кому иде“. У тие моменти па многу ни е гајле кај се ќе заврши....битен е филингот, нели....и така и така другото после мора да се избрише. :(

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
најчесто на гради а иначе во или на гзот

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Гледам да не свршувам на неа, барем не првиот пат, не сакам да се лепам со сперма додека ја ебам понатаму. Ова ми е основно...

понатаму. Можеш да и свршиш на стомак или фаца, па следниот пат да ја ебеш доги, така нема да се замачкаш.. или на грб па да ја свртиш ако на грб си свршил.

п.с. Какво бацување после свршување во уста??

Ако на жените им се свиѓа да голтаат сперма, не значи дека и на нас ни се допаѓа да вкусиме некој остаток од неа, кога им виси онака од крај на уста, или го има на нос, па да ме ушлапа во фаца)

Интересно е што жените мислат дека кога ќе и свршиш на фаца или во уста дека е во ред да ја бациш после тоа. Извинете, ама не е.

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Во кондом.... во салфетка.... во рака.

Би свршил во уста, на лице, на гради и тнт само во две ситуации:

1. Ако се докаже дека мојата сперма високо хранлива материја (да не мора да ја частам вечера)...или дека е КРЕМ за негување на кожата и лицето. :nesvest:

2. Ако после свршувањето и оставам 50 евра над перница :icon_lol:

ПС: Да сакам да се "шлапкам" во моја сперма ке свршам во када и ке се капам.... а ако сакам да ја пробам (пијам, голтам) исто мојата сперма тогаш ке си свршам во финџан :lud:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Acid напиша:
Него Дивајн, зошто одвратно? Верувам дека на повеќето им се допадна. :)
Не си ме разбрал ... одвратен ми е начинот на кој е напишан постот, а не тоа што си сака девојката. А дека на повеќето им се допаднал ... не мора да ми кажеш, јасно е тоа ... тоа беше само мое женско мислење:icon_lol:

Член од
18 ноември 2005
Мислења
271
Поени од реакции
4
Najcesto vo usta.Na stomak, na dupe, vnatre.Ima mnogu varijanti.

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
ragazza напиша:
Na gradi - onaka posle da mi gi trie
Na picka - cela da zezi od negovata sperma
Vo grlo - da go imam dlaboko vo usta do krajnik, i da mi go napolni grloto so sperma , da davi malce mmm . I posle da me kreni i da me zalapa.

divine напиша:
:ija: :nesvest: :nesvest: :nesvest:
Јас длабоко се извинувам ама едноставно морам да кажам дека ова е најгадно напишаниот пост што некогаш сум го прочитала.
Фала пријатно.

Да знаеш колку не е гадно. Да знаеш колку е фантастично, и како пали ова (и дечкото и девојката)... Пробај малку да размислиш, дека нема зошто да се гадиш од ова. Да знаеш дека ова и се има десено на Рагаца чим го има напишано, и уживала во тоа... А ако уживала не треба да судиме дали е гадно или не...

Или можеби грешам?!?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Dolphin напиша:
Да знаеш колку не е гадно. Да знаеш колку е фантастично, и како пали ова (и дечкото и девојката)... Пробај малку да размислиш, дека нема зошто да се гадиш од ова. Да знаеш дека ова и се има десено на Рагаца чим го има напишано, и уживала во тоа... А ако уживала не треба да судиме дали е гадно или не...

Или можеби грешам?!?
Ало! На секому посебно треба да кажувам? Кажав дека е гадно напишано, а не дека е гадно што и се десило или сака...
И да, само одредени луѓе знаат што е тоа секс и пропратни работи, во право си:pos:

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
НА Јазик:bip:

Kajgana Shop

На врв Bottom