:ija: :nesvest: :nesvest: :nesvest:ragazza напиша:Na gradi - onaka posle da mi gi trie
Na picka - cela da zezi od negovata sperma
Vo grlo - da go imam dlaboko vo usta do krajnik, i da mi go napolni grloto so sperma , da davi malce mmm . I posle da me kreni i da me zalapa.
Можеш и да не го посетуваш форумов, а доколку сакаш може и да ти ставиме забрана за пристап во „љубов и секс“. Нормално, можеше едноставо да пишеш „во тоалетна хартија“.KaiTekk напиша:извинете, но знаете дека овде има деца под 16 години ???
:shok: i voa ne go bev slusnala , pred da svrsis i se deres kaj ti e stiklataaa brzooooo davaj ja vamu da ja napolnam uz muzice Severina - Moja stikla :smeshko:Acid напиша:Некогаш и штикла
Не си ме разбрал ... одвратен ми е начинот на кој е напишан постот, а не тоа што си сака девојката. А дека на повеќето им се допаднал ... не мора да ми кажеш, јасно е тоа ... тоа беше само мое женско мислењеAcid напиша:Него Дивајн, зошто одвратно? Верувам дека на повеќето им се допадна.
ragazza напиша:Na gradi - onaka posle da mi gi trie
Na picka - cela da zezi od negovata sperma
Vo grlo - da go imam dlaboko vo usta do krajnik, i da mi go napolni grloto so sperma , da davi malce mmm . I posle da me kreni i da me zalapa.
divine напиша::ija: :nesvest: :nesvest: :nesvest:
Јас длабоко се извинувам ама едноставно морам да кажам дека ова е најгадно напишаниот пост што некогаш сум го прочитала.
Фала пријатно.
Ало! На секому посебно треба да кажувам? Кажав дека е гадно напишано, а не дека е гадно што и се десило или сака...Dolphin напиша:Да знаеш колку не е гадно. Да знаеш колку е фантастично, и како пали ова (и дечкото и девојката)... Пробај малку да размислиш, дека нема зошто да се гадиш од ова. Да знаеш дека ова и се има десено на Рагаца чим го има напишано, и уживала во тоа... А ако уживала не треба да судиме дали е гадно или не...
Или можеби грешам?!?