Тоа е веќе љубов.Она е на мислење дека после ејакулирање во уста партнерот треба да ја бакне,бидејќи тоа е негова сперма.
Грешиш грешиш грешиш грешиш!Еве ќе ти појаснам.
Ако ја можам да ја голтам ТВОЈАТА СПЕРМА онда и ти моеш.
Мојата менструација НЕ МОЖЕШ да ја голташ, не можам ни јас.
Неодамна сфатив дека прилично уживам свршувајќи и на задник. Всушност се случувало и претходно, но реализацијата дека тоа место ми е најомилено не дојде до скоро. Не е важно на кој начин е сфатено, битно е што заборавив да го додадам на она цитираното погоре. А требаше. Понатаму најверојатно ќе премине и во пракса :icon_roll ...Внатре или надвор на задник или на стомак. Лично се осеќам подобро на тој начин. Обично чувството е взаемно. Се случило да бидам одбиен од ејакулација внатре И надвор па да морам да свршам на рака :kesa:. А тоа со лицето или во уста веќе иде до екстреми. Нема шанси. И после да сака да те баци ... No thanks.
Zavisi kolku (obilno), da ne e el ninjo, ne sakame da se udavime....ај вака...женска ејакулација-сите слушнале за тоа(се надевам )
кога велите дека женските треба да голтаат,дали некој помислил дека може женската да му сврши (обилно) додека тој орално ја задоволува...
и што тогаш?ние мораме да голтаме,а вие(машките)?
/СтефанеГрешиш грешиш грешиш грешиш!
Еве, глеј, проста метафора...
Ако ти си глупа, незначи дека сум и јас.
Ако НЕ МОЖЕШ да сватиш дека си глупа, не можам ни јас.