Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.585
А претерана љубопитност?
Ќе и речиш да измие заби и свршена работа. :smir:Мене ми е многу јако чуство кога ќе и свршам у уста,башка чуството кога свршуваш е најубавото чуство што може да постои.
Е има и две работи што не ми се свиѓаат во врска со тоа.
1.После ако треба да ја бациш.Мене тоа ми е најгадното нешто
2.Значи одма кога ќе свршиш и коа ќе помине убавото значи уште ти е кај неа во уста и тоа малце ми ствара неубаво чуство одма после свршување.
Се на се е супер работа тоа
сите викаат така на почеток, али секоја чест на исклучоците кои од старт ти кажуваат што сакаат иначе многу пати сум ејакулирал (да се изразам стручно ) во уста, некогаш ја голтале спремата, некогаш ја плукале. инаку не ми претставува проблем после тоа да ја бакнам во уста, да се разбереме софт кис онака чисто како ФАЛА, не да и барам крајнициGADNO!
:ija::ne:
Да погодам, имаш 15 години?Да и ејакулирам у уста на таа што ја сакам? Никад брате тоа ми е онака многу селски и крши филм. :nenene:
не се вреЏај 16 ипол имаДа погодам, имаш 15 години?
respect a shto drugo moze da se kaze??Ne praktikuvam cesto da pisuvam na ovie temi, megutoa eve imam nekoja slobodna minuta, pa resiv da napisam nekoj zbor.
Edna rabota, ne znam vie sto pisuvavte pogore na ovaa tema kolku godini imate, i kolkavo e voopsto vaseto seksualno iskustvo, ama ke go kazam svoeto.
Dokolku imas merak na nekoja da i svrsis vo usta, treba da si spremen na istata da i pruzis i oralno zadovolstvo, pa i taa da ti svrsi tebe vo usta (t.n. spricanje, ne znam dali ste doziveale takvo nesto), i sekako posle tvoeto svrsuvanje vo nejzinata usta, da si spremen vo istiot moment da ja zalapas, onaka so polna usta.
Toa se vika vzaemno zadovolstvo, a toa e sekako celta na seksot.
Seto drugo e samo maska fantazija i ispolnuvanje na sopstvenoto ego, so drugi zborovi, pravenje fraer.
Tolku imav da kazam.
ај шо е филинг филинг е, ама и многу педантна работа, особено ако има некој по другите соби: ти само облакаш панталони и како нов си а она фино културно ќе си исплука у купатило или голтне и завршена работа, ни лук јал ни лук мирисал!:uvo:ma i ima sve ustata sperma da i ja napunam toa ti e najbolji filing sto moze da postoi