Абе ги разбирам јас сите работи, само морав на Ацид да му кажам дека ако е жената
понижена во тој чин, исто е и мажот. Ако го прави тоа де
Жената не е
понижена во тој чин. Има голема разлика од
понизна и
понижена. Понизна е кога му укажува почит и послушност на посилниот пол. Понижена е кога ќе и речеш „свињо една дебела“ или „опа, види како ти како се таласа салцето...“
Ама очигледно ти не ме сфати. Јас само му објаснував на детето дека жената треба да биде „понизна“ во секој чин од сексуалната игра. Пошто таа така сака. И ти сигурно повеќе сакаш кога некој ќе те грабне и ќе те растресе ко муж, отколку да се лигави ко девојче. Нели?
Свршувањето во уста (еве, не мора да е голтање - може и да се плукне) е само една од работите кои го прават сексот повозбудлив. Налет секс ко од книга, кај што не смееш да направиш нешто (до некоја мера) перверзно. Ништо чудно што свршувате еднаш годишно, кога не се осмелувате да направите ништо повеќе од мисионерска...
И кога сме веќе кај понизноста, момци, грабнете ја за репче додека ви го пуши и влечете и ја главата напред назад. Прво пополека, а после посилно. Можеби на почеток ќе наиде на одбивност, но после неколку „проклизувања“ ќе и проработи генетската женска „понизност“ и ќе почне да ужива во пушењето