Еминем

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Јас мислам дека Еминем има многу добри песни! Не е нешто добар рапер ама песните му се стварно ЗАКОН!

Samaramon

¤ ξωટ ¤
Член од
17 декември 2005
Мислења
1.081
Поени од реакции
18
Еминем е закон.
А вие другите оладете за Џа Рул, ова не е темата за него.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.403
Поени од реакции
25.267
Еминем ме фасцинира со неговите текстови иако не сум љубител на тој тип на музика

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.917
Поени од реакции
50.652
Џа го мразам ама за Еминем мислам дека е најголемо срање што излегло на рап сцената.Затоа што после него сите помислија дека можат да рапуваа сигурно од помислата ''Види го овој бел може па за мене ли е проблем'' па затоа денеска имаме 1 000 000 случаи што се нешто како Lil (wayne jeezy eazy scrapy) Young(buck, Jock )и гарант уште некој бижутерија рапер.Со Еминем почна шкарт ерата во рапот!

600 мислења!:zver:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
eminem ima mnogu dobri pesni ama sega zavrsi negovoto da se razbereme
novo vreme e slusnete negovi freestylovi

Член од
8 јуни 2007
Мислења
148
Поени од реакции
0
Пробајте да слушнете нешто што го нема на телевизија, побарајте нешто негово уште кога настапувал во Детроит па ќе видите колку добар бил. Се согласувам дека неговото заврши и мислам дека треба да се концетрира на продуцентската кариера и секако да продолжи со издавање на албуми на 2Pac зашто он е како што знаете негов посмртен продуцент

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
И бил здебелен и имал над 100 кг.

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
ЕМИНЕМ

Дали некој има податоци дали Еминем/ Слим Шејди работи на нов албум или е престанат во музичката индустрија... јас него не го имам видено вејќе година! Иам слушано муабети дека имал тешка срцева болест и дека бил 100 кила + и лежел во болница...:toe:
Дали некој ако е негов фан или слично да ми каже повејќе за неговата моментална состојба! Thanks:smir:

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Ја како што знам имал проблеми со семеството или така нешто, па кажа дека ги средил проблемите, и го најави новиот албум за Октомври мислам.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Не му сум фан ама бајги се здебелил :P

Ај господ здравје нека му даде

Eminem -- Not Slim Anymore; Big Health Scare!

Posted Jan 8th 2008 12:30PM by TMZ Staff
TMZ has learned Eminem was rushed to the hospital over the holidays.

Hospital sources tell TMZ Em was taken to a Detroit-area hospital for a serious heart condition and severe pneumonia. Sources tell TMZ Em's weight has ballooned to 212 lbs.

Eminem 's publicist told TMZ: "Over the holidays, Marshall Mathers, aka Eminem, was under doctor's care at a Detroit-area hospital for complications due to pneumonia. He has since been released and is doing well recovering at home."

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
нишо шо, продуцент си е човеко... ужива си а богами и јаде си

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Приватниот живот му беше хаос,милион работи му се случија,во депресија падна,мислам дека е логично што си зема пауза од музиката,за да се среди малку човекот.

Му го убија најдобриот другар,се разведе пак со жена му...

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
Приватниот живот му беше хаос,милион работи му се случија,во депресија падна,мислам дека е логично што си зема пауза од музиката,за да се среди малку човекот.

Му го убија најдобриот другар,се разведе пак со жена му...
coveko e sreden veke, opravil se od depresijata i sea namaluva na kilaza ima okolu 90 kila, i rabote si kako producent u micigen u svojto studio kolku tolku

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Јако се средил богами ..... 100 и нешто кила

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
знам дека сега го средува животот полека, иако е болен и дебел, сигурна сум дека ќе успее да се опорави некако.негде прочитав дека спрема нов албум и ќе излезе кон крајот на годинава.

многу го сакав, му држам среќа да се опорави побрзо и да направи гоолем кам-бек на сцената:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom