Еминем

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Kocka напиша:
JA RULE E DEFINITIVNO RAPER!!!!!I TOA PODOBAR OD EMINEM I OD G-UNIT i site drugi fejkeri!!!!A so najmnogu me nervira e si slusnal kazal nekoj go krade stilot na tupac taka!Kazi mi ednoJay-z go smetas za raper???JAy-z ima ukradeno pola rimi od 2pac i Biggi!Stilot na 2pac bese univerzalen!ja rule si izgradi svoj stil orginalen na svoj nacin!i kazi mi deka pola i poveke raperi nemaat influence od 2pac a!Me nervira da zboris deka krade stil koga ne go krade!Slusni mu gi site pesni i kazi mi kade nesto ukraj samo dava respect kon 2pac!Ja Rule ima svoj still ako ne si primetil do sega vo juni ke doznaaes so noviot album na ja rule na 26ti juni!Nemas pravo da zboris za Ja Rule!!!!!!1
А да не беше темава за Еминем ?!
Што го мешаш сега Џа Рул, ако ти имаш едно мислење за Џа Рул, може некој има друго ... Така да секој има право да збори што сака ...

Него на темава - Еминем е супер ... Си праи музика, си млати пари.
Порано ептен лудував по него, ама сега онака само почит кон него и кон тоа што го прави или правеше ... :devojkr:

rustyblades

Stiff Upper Lip
Член од
19 февруари 2007
Мислења
611
Поени од реакции
35
СпаЈдеР напиша:
A oд кај тоа дека Бритни нема грам интелегенција,полуде бидејќи и снема мозок?:tapp:Ја мислам дека ти немаш грам интелегенција чим вака збориш,ко прво он може кој сака да навреди,и мене нека ме навреди,јас нема да му вратам,знаеш зошто?Бидејќи не сакам да се симнам на негово ниво...мислиш дека одмаздољубивоста е добра особина?...И уште нешто,раперите воопшто не треба да ги цениш по тоа кој повеќе ќе извреѓа,шо ќе напрај ако извреѓа некоја андерграунд легенда?Дали мислиш дека Еминем нема талент?....Не знам ни зошто сеуште се карам со тебе....свати само едно,еминем е многу подобар од многу од тие твои омилени рапери,и само бидејќи ти се омилени ти го омаловажуваш еминем...можеби некад ќе ме убедиш мене дека тие се подобри од еминем,ама еминем го знаат и ќе го знаат уште долго време како добар,талентиран рапер кој за жал падна надолу,но доколку некој можел да се искачи и падне,може повторно да се искачи,и ако само еднаш во животот се искачил,сепак мора да има талент за да стигне толку високо и самиот против сите да докаже дека белците можат да рапуваат:smir:
A sto spored tebe gospodine e talent vo hiphopot?

DBG

Член од
26 март 2007
Мислења
212
Поени од реакции
6
СпаЈдеР напиша:
A oд кај тоа дека Бритни нема грам интелегенција,полуде бидејќи и снема мозок?:tapp:Ја мислам дека ти немаш грам интелегенција чим вака збориш,ко прво он може кој сака да навреди,и мене нека ме навреди,јас нема да му вратам,знаеш зошто?Бидејќи не сакам да се симнам на негово ниво...мислиш дека одмаздољубивоста е добра особина?...И уште нешто,раперите воопшто не треба да ги цениш по тоа кој повеќе ќе извреѓа,шо ќе напрај ако извреѓа некоја андерграунд легенда?Дали мислиш дека Еминем нема талент?....Не знам ни зошто сеуште се карам со тебе....свати само едно,еминем е многу подобар од многу од тие твои омилени рапери,и само бидејќи ти се омилени ти го омаловажуваш еминем...можеби некад ќе ме убедиш мене дека тие се подобри од еминем,ама еминем го знаат и ќе го знаат уште долго време како добар,талентиран рапер кој за жал падна надолу,но доколку некој можел да се искачи и падне,може повторно да се искачи,и ако само еднаш во животот се искачил,сепак мора да има талент за да стигне толку високо и самиот против сите да докаже дека белците можат да рапуваат:smir:
извини вака лаи ај дајми објаснување до кај се качил еминем,,за да стигнеш таму каде што е он само треба да направиш договор со MTV,,
епа чим го има на MTV ја не се симнувам на негово ниво туку го ставам на листата со Бритни,и неговите мтв другарчиња со кој мисли дека ги диса,а уствари нема везе...

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Еминем е најдобриот рапер во последнава деценија. Го однесе рапот на другото ниво, ти што го слушаш Џа сеуште не можиш да ги сфатиш лириките на Еминем затоа ти е неинтересен, така да продолжи и слушај ги песните на Џа, уствари кои песни сите му се исти како истата да ја слушам 100 пати. А коа мешаш фристајлови и рими фрлени меѓу рапери знај само дека и самиот еминем рече дека се откажва од било каква војна со Џа бидејки е повозрасен и поразумен од него 1000000 пати. Исто да ти кажам дека не знам колку пати Џа и дружината се ''решени '' од Фифти. немам намера појќе да трошам зборови на фејк 2pac ова де Ja Rule.

pozdraFFF...

rustyblades

Stiff Upper Lip
Член од
19 февруари 2007
Мислења
611
Поени од реакции
35
jove_bt напиша:
Еминем е најдобриот рапер во последнава деценија. Го однесе рапот на другото ниво, ти што го слушаш Џа сеуште не можиш да ги сфатиш лириките на Еминем затоа ти е неинтересен, така да продолжи и слушај ги песните на Џа, уствари кои песни сите му се исти како истата да ја слушам 100 пати. А коа мешаш фристајлови и рими фрлени меѓу рапери знај само дека и самиот еминем рече дека се откажва од било каква војна со Џа бидејки е повозрасен и поразумен од него 1000000 пати. Исто да ти кажам дека не знам колку пати Џа и дружината се ''решени '' од Фифти. немам намера појќе да трошам зборови на фејк 2pac ова де Ja Rule.

pozdraFFF...
hahha bravo be me iznasmea edno ubavo. Kao prvo Eminem e shit. Vtoro Ja e shit 2 i treto ni dvajcata nemaat vrska. Jove poarno prekuti otkolku da drobis bob...bitch

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
eminem bese dobar na vremeto od 2004 pa navamu nema vrska,
p.c dobar e zosto Dre mu e producent

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
jove_bt напиша:

pozdraFFF...

Pocekaj............26ti Juni The Miror ke razgovarame togas!!!!!!koga ke go slusnes noviot album!!!do 26ti juni nema da diskutiram!!!!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Kocka напиша:
Pocekaj............26ti Juni The Miror ke razgovarame togas!!!!!!koga ke go slusnes noviot album!!!do 26ti juni nema da diskutiram!!!!
civ album na Eminem ili na Ja?

rustyblades

Stiff Upper Lip
Член од
19 февруари 2007
Мислења
611
Поени од реакции
35
Vlajda Ja, ama Ja ic ne mi se svigja...

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
аха олд скул сите ќе слушаме друго не вреди. Аха епа тоа е хип-хопот е мртов едино нешо еминем до прошлиот албум беше нешо различно во сивилото од секс коли пари жени, ама тоа е во грешен правец тргна хип-хопот. Неможеме само олд скул и андерграунд да слушаме мора да се оди на следното ниво затоа во последно време едино си гио поштовам Лупе Ф. и Канје Вест

ама Ем беше е и ќе биди еден од најдобрите рапери of this факинг world

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
DBG напиша:
извини вака лаи ај дајми објаснување до кај се качил еминем,,за да стигнеш таму каде што е он само треба да направиш договор со MTV,,
Да де, онака, идеш у MTV и:

- "Добар ден"
- "Добар ден, јас дојдов да склучиме договор. Знаете, јас сум рапер. Јо!"
- "Нема проблем, потпиши тука, еве ти 5 милиони долари и преоблечи се да почнеме со снимање песни и спотови."

Сериозен си? Ајде тогаш сите под рака и правец у MTV. Mилионите чекаат на вас, башка не сте фејкери, вистински рапери сте :)))

Пејачите склучуваат договори со продукции. Продуцентските договори имаат договори со MTV. А за да влезеш во таа машинерија, треба да пројдеш низ сито и решето.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Мистичен напиша:
Да де, онака, идеш у MTV и:

- "Добар ден"
- "Добар ден, јас дојдов да склучиме договор. Знаете, јас сум рапер. Јо!"
- "Нема проблем, потпиши тука, еве ти 5 милиони долари и преоблечи се да почнеме со снимање песни и спотови."

Сериозен си? Ајде тогаш сите под рака и правец у MTV. Mилионите чекаат на вас, башка не сте фејкери, вистински рапери сте :)))

Пејачите склучуваат договори со продукции. Продуцентските договори имаат договори со MTV. А за да влезеш во таа машинерија, треба да пројдеш низ сито и решето.
ете, знаев. брачко ти си фејкер. ти ништо не се разбираш!
да не беше ем ти ви, еминем и фифти немаше да постојат бе!

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Аналогно на тоа, немаше да постојат ни дечиштава горе, а ни темава, па ќе читавме помалку глупости :)
Ти еем еМТиВи, факинава, сакинава, сан'ав'а'ган..

Него, дај оладете малку.. им се восхитувате на луѓе кои праат песни за општество кое нема никакви допирни точки со нашето. Затоа, прифатете дека сите сте фејкери.

Lunatic

Universal Warrior
Член од
27 април 2007
Мислења
112
Поени од реакции
0
Eminem e legenda,najbolji raper koj sto postoel.Golem fan sum mu i ne sakam nikoj da zboruva loso za nego:tapp: inace mu go imam najnoviot album Re-UP i albumot mu e super....pa tolku od mene

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
eve da vidite deka bil zver porano kako pobedi na najdobrata bitka vo istorijata na rapot
=

Kajgana Shop

На врв Bottom