Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона (1:3)

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    308
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
Нема веќе лабаво, Барселона трга во освојување на титула, и не само што ќе тепа Барселона, ќе тепа со 3-4 гола разлика, точен резултат 5:1 за Барса
сигурно користиш некоја тешка луда дрога...:)

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
сигурно користиш некоја тешка луда дрога...:)
Не коментирам на темава веќе, се чувам да ве реметам после утакмицата :D а сите што сте за Реал ви давам совет да се испуцате сега на форумов, пред утакмица, зш после утакмицата ќе ќутите :D

М

Мартин`

Гостин
Празник за очите ќе има важно тоа е најбитно барем за мене на натпреварот, инаку јас уште пред една недела ја прогнозирам утакмицава дека Реал Мадрид ќе победи со резултат 2-0 и тоа еден прво а уште еден и во второто полувреме. Ја ставам и во кладилница точен резултат :D

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Мислам дека ова ќе биди првата лекција од Мурињо за Пеп. Победа на Реал, 2:1 или 3:1.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Празник за очите ќе има важно тоа е најбитно барем за мене на натпреварот, инаку јас уште пред една недела ја прогнозирам утакмицава дека Реал Мадрид ќе победи со резултат 2-0 и тоа еден прво а уште еден и во второто полувреме. Ја ставам и во кладилница точен резултат :D
Не си ги троши парите за џабе, ако сакаш да фатиш пари играј Барса да тепа, можеш и 2-2 ќе биде убав коефициент. :D

М

Мартин`

Гостин
Не си ги троши парите за џабе, ако сакаш да фатиш пари играј Барса да тепа, можеш и 2-2 ќе биде убав коефициент. :D
Нема шанси, кога нешто ќе ми дојде на памет за точен резултат тоа и го уплаќам и досега доста пати испаднале. Како ова на пример :D

Сеа ќе биде исто пак 2 гола на Реал, само без ниту еден примен.. страшно мотивирани ќе бидат.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Сите коментирате како ова е вистински тест за Мурињо, токму напротив, ова е вистински тест за Гвардиола.
Првпат после неколку сезони Барселона е таа која мора да победи, Барса е таа која брка поени, Барса е таа која заостанува.
Ако изгуби Барса, 90% ја губи титулата, ако изиграат нерешено, повтоно Реал е во пол позиција за титулата.
Ова е најважниот и најголемиот тест за Гвардиола откако е менаџер на Барселона, ќе видиме како игра Барса под голем притисок.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ке бидам реален и ке гледам добро да ме сватите.
За утакмицава у никој случај неможам да кажам дека има фаворит. Заеби кладилница и коефициенти, фаворит нема. Кога ке помислам на тимот и на сезонава, гледајки ја од почеток до крај се си мислам дека ке ги тепаме со 2 разлика. Ама коа ке се сетам како немаме среќа во последниве утакмици, како играат подобро Барса и си ги искористуваат укажаните шанси, како важен фактор се судиите, како Реал знае да прими безвезни голови... се ми иде на тоа дека е можно и да изгубиме.

До нашиве фанови, викам да не летаат, да не се уверени у толку лесна победа, нијанси можат да одлучат. Последните две утакмици мислам дека реално е сите да признаат дека Реал беше подобар, но Барса се немаше доволно спремено за утакмицата. Не беа во ритам, а победија како што доликува на голем тим. Со малку шанси, но искористени максимално. За разлика од Реал кој напаѓаше двете утакмици, играше храбро и без многу тактизирање, но ете немаше доволно среќа. Се надевам дека ке победиме и дека конечно ке се вратиме таму каде што припаѓаме.

Почна еуфорија да ме фаќа уште одамна, нешто у стомак се ми се превртува. Дефинитивно не е лесно да си фан на еден од овие два клуба, посебно пред нивна меѓусебна средба. Нека победи подобриот, нека нема судиски грешки, нека нема инциденти(иако тоа не е можно), нека нема Холивуд(иако и тоа не е можно), туку нека има фудбал за око.

Типувам на 2:2 / 2:1.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Koнечно и Ел Класико дојде :)
Ќе биде страшен меч.Реал ќе брка +9,а Барселона ќе брка негативата да се намале на -3.
Мислам дека Реал ќе тепа 2-0 ,иако ништо чудно пак да се падне некоја петарда или нерешен резултат :D

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.857
Поени од реакции
10.332
Скоро се наликува на првото Ел Класико минатата сезона - Реал во гром форма, гладни за одмазда, пред Барса на табелата. Наместо Ноу Камп имаме Бернабе, што за Барса не е некоја разлика и проблем. Дали Реал ќе излезе со затворена формација иако уништи се пред себе изминатиов период? Дали ќе надвладее стравот кај Мурињо или конечно машки ќе и се спротистави на Барса? Јас мислам дека одговорот е да, и затоа ќе гледаме нешто слично на натпреварите во ЛШ минатата сезона. Ако сепак изненадат и играат отворено ќе гледаме неверојатен натпревар, што сите го посакуваме. Моја прогноза 2-3.

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Ке победи Реал, како се влезени во форма ваа година тоа е чудо :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom