- Член од
- 5 декември 2007
- Мислења
- 428
- Поени од реакции
- 5
Да не работат денес студентски ??еден другар сака да пријави испити хахах ))
И тоа јас се чудам :icon_neut..Зошто се толку безобразни бе, основи на сметководство истакнале резултати а сметководство на трошоци уште нема ..плус тоа и порано полагавме од нив:nerv::nerv:
Епа зависи колку си имала на прв. Пишува ако имаш над 70 на прв, идеш на поправен. Ако немаш, чорба. На испит цел материјал.За сметкодоство,ако е спуштена е границата за поминување значи дека и скалата за оцени ќе биде спуштена? И ако не ќе ми дадат ли да го преполагам 2риот кол. со тие што паднале? Ах пусти Љубиша :nesvest:
?Сметководство ми фалат 2 бода има некои шанси на увид?
Мислам дека лани не даваа така, иначе сите викаа подобро било на испит, и поголеми оценки вадеа. Јас лани положив на колоквиум, имав еден условно пуштен и заради него имав помала оценка место 8ка јас имав 7ка, и тоа гледаа лани.За сметкодоство,ако е спуштена е границата за поминување значи дека и скалата за оцени ќе биде спуштена? И ако не ќе ми дадат ли да го преполагам 2риот кол. со тие што паднале? Ах пусти Љубиша :nesvest:
Kолега многу ``рано`` му текнало на другар ти дека треба да пријави испити, и тоа баш денес:smeshko:Да не работат денес студентски ??еден другар сака да пријави испити хахах ))
heheheheehheheehehheheheehehheh