Економски факултет

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 декември 2007
Мислења
428
Поени од реакции
5
Да не работат денес студентски ??еден другар сака да пријави испити хахах :)))

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
леле сум положил со 48 сметководство ја пуштиле границата од 50 на 46... среќа

Член од
27 август 2010
Мислења
105
Поени од реакции
5
За сметкодоство,ако е спуштена е границата за поминување значи дека и скалата за оцени ќе биде спуштена? И ако не ќе ми дадат ли да го преполагам 2риот кол. со тие што паднале? Ах пусти Љубиша :nesvest:

Член од
16 септември 2010
Мислења
63
Поени од реакции
2
Зошто се толку безобразни бе, основи на сметководство истакнале резултати а сметководство на трошоци уште нема ..плус тоа и порано полагавме од нив:nerv::nerv:

Член од
20 август 2010
Мислења
167
Поени од реакции
24
Зошто се толку безобразни бе, основи на сметководство истакнале резултати а сметководство на трошоци уште нема ..плус тоа и порано полагавме од нив:nerv::nerv:
И тоа јас се чудам :icon_neut..
А финансиско зарем има истакнато?!

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
За сметкодоство,ако е спуштена е границата за поминување значи дека и скалата за оцени ќе биде спуштена? И ако не ќе ми дадат ли да го преполагам 2риот кол. со тие што паднале? Ах пусти Љубиша :nesvest:
Епа зависи колку си имала на прв. Пишува ако имаш над 70 на прв, идеш на поправен. Ако немаш, чорба. На испит цел материјал.

А ако си положила сега, ќе прашаш ако сакаш да преполагаш, дали може само 2 или и двата одново. Али највероватно, на цело пак ќе си полагаш. Не си падната за да идеш на поправен :toe:

Член од
1 септември 2010
Мислења
38
Поени од реакции
2
Ааааааа ja спуштил Љубе границата:vozbud::vozbud::vozbud:
готово и сметководство положив вечер ќе има дупло славење :D :D :D

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
@Дим4е, тешко дека би завршил работа со сметководство, јас сум бил во слична ситуација во „младоста“, т.е. јас имав поени и за висока оценка, ама паднав на последниот (трет) колоквиум за 2 поени, па не сакаше да ми пише ни 6-ка... после си го положив на испит. Ама пробај си ја среќата, никогаш не можеш да знаеш.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Мислам дека лани не даваа така, иначе сите викаа подобро било на испит, и поголеми оценки вадеа. Јас лани положив на колоквиум, имав еден условно пуштен и заради него имав помала оценка место 8ка јас имав 7ка, и тоа гледаа лани.

А за Економија или ќе добиеш 10поени или 0, сигурно ги прегледуваат да не има некој стручен труд од лани, прелани.
За тие што се на испит Економија стручниот труд не се важи, нема да ти дадат поени од него, барем така правеше Владимир.

Член од
16 септември 2010
Мислења
63
Поени од реакции
2
Да не работат денес студентски ??еден другар сака да пријави испити хахах :)))
Kолега многу ``рано`` му текнало на другар ти дека треба да пријави испити, и тоа баш денес:smeshko:

Член од
16 септември 2010
Мислења
63
Поени од реакции
2
Колеги да не се секавате како по статистика се гледаа вредностите за F(z) во Таблица 3.??? И дали наместо во Таблица 3 вредностите може да се гледаат во Таблица 4 за бесконечен бр. вредности, бидејки некои се совпагаат...??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom