Економски факултет (reloaded)

Член од
26 јануари 2011
Мислења
76
Поени од реакции
4
Ај ве молам некој ако може да каже кое издание се книгите Интернет маркетинг и Маркетинг комуникации и МЧР и од кој автори се и дали ги има во либро???? ФАЛА

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.125
Е колеги за партиципација беше 013 или 012 сметката ? И за приватна квота беше бројот на кредити X 6.66 или 6.33 ?

Член од
18 мај 2011
Мислења
73
Поени од реакции
6
Jas ne znam kako da ja otvoram stranata. Mi pisuva samo you are not allowed here for the moment. Ke moze li nekoj da mi kaze kako da se zaclenam vo grupata? Registriran sum na zephyr, ama ne mozam da najdam nisto za javni finansii.
blagodaram odnapred
Е па вака-ќе се најавиш на зефир и на левата страна имаш subscribe to courses и ќе напишеш Javni finansii 201 0/ 11 и така ќе се приклучиш. Или пробај со овој линк ама треба да бидеш најавена. - http://zephyr.ugent.be/courses/JF11/
--- надополнето: 13 февруари 2012 во 23:39 ---
Ако може некој од колегите да каже МЧР од која година треба од 2009 или 2010?
--- надополнето: 13 февруари 2012 во 23:41 ---
Колеги ај ако има некој тест од претходните сесии по менаџмент на мал бизнис? И нешто во врска со кејсовите?

Член од
31 август 2010
Мислења
188
Поени од реакции
33
Колеги, англиски 2 ќе се полага на колоквиуми во колоквиумска така?! Слушнав некој трач, па да проверам кажете тие што идете на предавање жити сВе! :))))

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Колеги, англиски 2 ќе се полага на колоквиуми во колоквиумска така?! Слушнав некој трач, па да проверам кажете тие што идете на предавање жити сВе! :))))
Ја не сум бил на предавање , ама знам дека се полага на колоквиуми ;) А што трач си слушнала ?:D

Член од
31 август 2010
Мислења
188
Поени од реакции
33
Ја не сум бил на предавање , ама знам дека се полага на колоквиуми ;) А што трач си слушнала ?:D
Демек во мајско-јунска сесија. И јас знам дека си е на колоквиуми, ама сепак да проверам : )

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.601
Демек во мајско-јунска сесија. И јас знам дека си е на колоквиуми, ама сепак да проверам : )
Мислам дека е на колоквиум колешке, пошо професорката рече колоквиумот ќе е со еден точен одговор.... а и да е испит не е многу тешко :)

Член од
28 јануари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
1
Колеги знае ли некој дали мора ЛОГИСТИКА оригинал учебник или може копија? Разбрав дека давала кејсови на втор кол па може ли со копија да се помине или не?

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Продавам книга по Математички методи. Добро сочувана (иста ко нова) :) Контакт по ПП

Член од
29 јануари 2012
Мислења
84
Поени од реакции
12
Колеги дали ова Додатоциве што се после темите по Монетарна економија, треба да се учат/читаат, кажуваат пред колоквиум само неколку како Пазари или...? И дали презентации ставаат некаде за да може да се симнат? Фала однапред :)

juve_persempre

▐ I am VIKING▐
Член од
17 февруари 2010
Мислења
296
Поени од реакции
83
КОЛЕГИ до која страна ке биде првиот колоквиум ДЕЛОВНО ПЛАНИРАЊЕ ?

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Некој да ме упати Интернет маркетинг и Маркетинг комуникации што да учам? Какви прашања има на колоквиуми? Фала. :)

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
Абе луЏе да не знаете какви услови треба да исполнувам за да запишам постдипломски на Економски. Ме интересира конкретно смерот Статистички методи за бизнис и економија, ама никаде не гледам кои предмети треба да ги имам положено. Имаку имам завршено технички факултет и на постдипломски сум исто на технички факс.

Kajgana Shop

На врв Bottom