Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Ај ве молам некој ако може да каже кое издание се книгите Интернет маркетинг и Маркетинг комуникации и МЧР и од кој автори се и дали ги има во либро???? ФАЛА

Е колеги за партиципација беше 013 или 012 сметката ? И за приватна квота беше бројот на кредити X 6.66 или 6.33 ?

Jas ne znam kako da ja otvoram stranata. Mi pisuva samo you are not allowed here for the moment. Ke moze li nekoj da mi kaze kako da se zaclenam vo grupata? Registriran sum na zephyr, ama ne mozam da najdam nisto za javni finansii.
blagodaram odnapred

Е па вака-ќе се најавиш на зефир и на левата страна имаш subscribe to courses и ќе напишеш Javni finansii 201 0/ 11 и така ќе се приклучиш. Или пробај со овој линк ама треба да бидеш најавена. - http://zephyr.ugent.be/courses/JF11/
--- надополнето: 13 февруари 2012 во 23:39 ---
Ако може некој од колегите да каже МЧР од која година треба од 2009 или 2010?
--- надополнето: 13 февруари 2012 во 23:41 ---
Колеги ај ако има некој тест од претходните сесии по менаџмент на мал бизнис? И нешто во врска со кејсовите?

Колеги, англиски 2 ќе се полага на колоквиуми во колоквиумска така?! Слушнав некој трач, па да проверам кажете тие што идете на предавање жити сВе! :))))

Колеги, англиски 2 ќе се полага на колоквиуми во колоквиумска така?! Слушнав некој трач, па да проверам кажете тие што идете на предавање жити сВе! :))))

Ја не сум бил на предавање , ама знам дека се полага на колоквиуми ;) А што трач си слушнала ?:D

Ја не сум бил на предавање , ама знам дека се полага на колоквиуми ;) А што трач си слушнала ?:D
Демек во мајско-јунска сесија. И јас знам дека си е на колоквиуми, ама сепак да проверам : )

Демек во мајско-јунска сесија. И јас знам дека си е на колоквиуми, ама сепак да проверам : )
Мислам дека е на колоквиум колешке, пошо професорката рече колоквиумот ќе е со еден точен одговор.... а и да е испит не е многу тешко :)

Колеги знае ли некој дали мора ЛОГИСТИКА оригинал учебник или може копија? Разбрав дека давала кејсови на втор кол па може ли со копија да се помине или не?

Продавам книга по Математички методи. Добро сочувана (иста ко нова) :) Контакт по ПП

Колеги дали ова Додатоциве што се после темите по Монетарна економија, треба да се учат/читаат, кажуваат пред колоквиум само неколку како Пазари или...? И дали презентации ставаат некаде за да може да се симнат? Фала однапред :)

КОЛЕГИ до која страна ке биде првиот колоквиум ДЕЛОВНО ПЛАНИРАЊЕ ?

Некој да ме упати Интернет маркетинг и Маркетинг комуникации што да учам? Какви прашања има на колоквиуми? Фала. :)

Абе луЏе да не знаете какви услови треба да исполнувам за да запишам постдипломски на Економски. Ме интересира конкретно смерот Статистички методи за бизнис и економија, ама никаде не гледам кои предмети треба да ги имам положено. Имаку имам завршено технички факултет и на постдипломски сум исто на технички факс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom