Koлега нема помош менаџмент! Учи ги сите набројанки до точка, до запирка до зборче...И они набројанки што не се издвоени, а се во текстот...Тоа е тоа )Ако може некој да ми каже Ве молам дали треба се да се учи Основи на менаџмент? И кој е асистент по основи на менаџмент? Ве молам помогнете ми оти сум вонредно.
Ако може некој да ми каже Ве молам дали треба се да се учи Основи на менаџмент? И кој е асистент по основи на менаџмент? Ве молам помогнете ми оти сум вонредно.
Да, буквално сите набројуванки до зборче. А не ќе биде лошо да си ги земеш и прашањата од Либро, мене на двата колоквиума ми паднаа над 10 прашања.Koлега нема помош менаџмент! Учи ги сите набројанки до точка, до запирка до зборче...И они набројанки што не се издвоени, а се во текстот...Тоа е тоа )
pa profesorot taka mi kaza sega neznam ke vidime vo ponedelnikKolegi ekonomija na investicii ispitot vo ponedelnik ke e so zaokuzvenje ?
Во понеделник ќе има истакнато на факултетот податоци за англиски 1. Ја прашав професорката и така ми рече.Случајно некој да сподели некоја информација за Англиски 1, резултати да не има истакнато на факултет? Или како што не доаѓаше на предавања проф., ќе треба да чекаме и за резултати толку време
Има и сега клик , само пола не' нема...Во понеделник ќе има истакнато на факултетот податоци за англиски 1. Ја прашав професорката и така ми рече.
Што бе читачот не не' прочитал.Има и сега клик , само пола не' нема...