Економски факултет (reloaded)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
МАКРОЕКОНОМИЈА некој да ми кажии шо даде во јанарии ??? :(((

Член од
18 мај 2011
Мислења
73
Поени од реакции
6
Ако може некој да ми каже Ве молам дали треба се да се учи Основи на менаџмент? И кој е асистент по основи на менаџмент? Ве молам помогнете ми оти сум вонредно.

Член од
31 август 2010
Мислења
188
Поени од реакции
33
Ако може некој да ми каже Ве молам дали треба се да се учи Основи на менаџмент? И кој е асистент по основи на менаџмент? Ве молам помогнете ми оти сум вонредно.
Koлега нема помош менаџмент! Учи ги сите набројанки до точка, до запирка до зборче...И они набројанки што не се издвоени, а се во текстот...Тоа е тоа :))

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Koлега нема помош менаџмент! Учи ги сите набројанки до точка, до запирка до зборче...И они набројанки што не се издвоени, а се во текстот...Тоа е тоа :))
Да, буквално сите набројуванки до зборче. А не ќе биде лошо да си ги земеш и прашањата од Либро, мене на двата колоквиума ми паднаа над 10 прашања.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
^Го заборавивте најважното-синоними не ви се признаваат. Како е во книгата така. Не играјте на таа карта дека нема да ситничари до толку, верујте-ситничари.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ех, кога ќе ми текне дека по искачање на колоквиум Менаџмент, двајца колеги се караа дали требало или не да се заокружи прашање со "ебизнис" зборче во него, зашто во книгата било пишано "е-бизнис", со цртичка. :)

Од една страна тој предмет ќе ве спреми за сите потоа, ама од друга страна ќе ве научи да ситничарите и ќе ви смета на други предмети тоа (јас така се заебав на Стратегиски Менаџмент и згрешив некои прашања).

NA

Член од
8 јануари 2008
Мислења
79
Поени од реакции
1
Kolegi ekonomija na investicii ispitot vo ponedelnik ke e so zaokuzvenje ?

Член од
18 јули 2010
Мислења
9
Поени од реакции
0
Случајно некој да сподели некоја информација за Англиски 1, резултати да не има истакнато на факултет? Или како што не доаѓаше на предавања проф., ќе треба да чекаме и за резултати толку време :)

Член од
7 април 2010
Мислења
59
Поени од реакции
1
Што треба од учебникот лидерство за организациско однесување ?

Член од
16 септември 2010
Мислења
63
Поени од реакции
2
Колеги бе знае ли некој каков е испитот по финансиски пазари и институции, на пишување или со заокружување?

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Има резултати по финансиски пазари и институции на страната на факултетот.

Член од
18 мај 2011
Мислења
73
Поени од реакции
6
Случајно некој да сподели некоја информација за Англиски 1, резултати да не има истакнато на факултет? Или како што не доаѓаше на предавања проф., ќе треба да чекаме и за резултати толку време :)
Во понеделник ќе има истакнато на факултетот податоци за англиски 1. Ја прашав професорката и така ми рече.

Kajgana Shop

На врв Bottom