никој?Колеги, ќе биде ли некој љубезен да ми објасни во ПП или како и да е, што е со овие студии на случај по МЧР, гледам и овде се дискутира.... Јас падната од марс сум , ама вонредно студирам, на колоквиуми не одам и само книги имам и никој за контакт , а испити се ближат. Како се решаваат, каде постојат решенија за нив, претпоставувам ги дава на испит (истиве од книгава или други?)....
Секаква информација ми е добредојдена. Фала
Значи истите кејсови од книгата се многу е лесно носат по 10 бода 2 се решаваат имас 20 минути ги решаваш за 5 а 15 мин повторуваш прашањата што ги дава за кејсот се поврзани со соодветната тема од која е кејсот или пак прашањето така да ке видис која тема се прашањата која е кејсотникој?
Доле е, после студентски во ходникот напред.:salut:Колеги ај кој знае да ми објасне дека се наоѓа канцеларијата на проф. по МЧР Димитар Бојаџиоски , фала унапред
Фала колегаЗначи истите кејсови од книгата се многу е лесно носат по 10 бода 2 се решаваат имас 20 минути ги решаваш за 5 а 15 мин повторуваш прашањата што ги дава за кејсот се поврзани со соодветната тема од која е кејсот или пак прашањето така да ке видис која тема се прашањата која е кејсот
Пр. кејсот е обука на болничари 147 стр мислам
прашањето е кој метод на обука е најдобарЧ
1. моделирање на однесувањето
2. менаџерски игри
3. симулации
4.менторство
го читаш кејсот и после секој од понудените одговори најчесто си има дефиниција во книгата и ке видиш кој одговара лесно е не се замарај
со среќа
Нема некој универзални бидејќи може да се очекува се кај него бар јас полагав 3 испитни сесии тоаKolegi, ekonomika na pretprijatie da ne ima nekoj prasanja koi se pagaat na ispit?
Па набројанките научи ги и немаш гајле! Нема што друго да се падне од таму...Kolegi, ekonomika na pretprijatie da ne ima nekoj prasanja koi se pagaat na ispit?