На мене ми кажаа да учам од прашањата од Либро, и прашањата и задачите од збирка .Osnovi na smetkovodstvo prva, od iskustvo ucevte od kniga ili samo prasanja od libro?
Се разбира дека вреди да се учи од книгата, тешко да поминеш со прашањата од либро.Aj ako moze nekoj od kolegite da mi kaze dali treba po Finansiski pazari i institucii da se uci od ucebnik(dali vredi) ili popametno e od prasanjata od libro? blagodaram
Да имаше вежбиБеше ли некој денеска на финансиски пазари и институции???
јас за колоквиум учев од книга и паднав ... и после за испит учев од либро прашањата и задачите и го положив со минимум поени (6-ка) .... така да ако не ти е голема оценка, учи од либро ама и од книгата читни нештоНа мене ми кажаа да учам од прашањата од Либро, и прашањата и задачите од збирка .
јас за колоквиум учев од книга и паднав ... и после за испит учев од либро прашањата и задачите и го положив со минимум поени (6-ка) .... така да ако не ти е голема оценка, учи од либро ама и од книгата читни нештоНа мене ми кажаа да учам од прашањата од Либро, и прашањата и задачите од збирка .
Се е на заокружување на колоквиум , на испит е на дополнување, а за точни од либрооо не верувам дека сите се точни ги почнав само тие од менаџмент што се прашањата и имаше милион грешки така да пререши си ги сите ))kolegi makro tocno se odgovoreni prasanjata od libro?i slusnav nesto kolokviumot osven so zaokruzuvanje ke bil i so dopolnuvanje vistina e ova??
Да , а ако се случи да паднете случајно на колоквиуми со тие иститее прашања на испит сигурно ке положите , не се знае како ги проверуваат колоквиумите .На мене ми кажаа да учам од прашањата од Либро, и прашањата и задачите од збирка .