Teorija na organizacija so se 6ta tema zaklucno a mark-men go neam poso nova programa sumКолеги ќе може да ми кажете до каде предаде минатата недела Теорија на организација и Маркетинг-менаџмент, и до каде ке бидат првите колоквиуми? Фала многу.
Ekonomija na investicii prviot kolokvium e do osma glava-zaklucno so nea.Ке почнувам со турбо учење па некој да ми каже до каде се првите колоквиуми по Економија на инвестиции, Банкарство и Меѓународни финансии? И ако има нешто скратено по истите(освен по Економија на инвестиции).
Ekonomija ne e potrebna originalna kniga na predavanje i mora da ja ima vo Libro.Колеги, ми треба таки фити економија,дали има копија во Либро,или не е препорачливо со копијата на предавање? ако шитка некој да ме исконтактира!
Немаш потреба да земаш потписи вонредни студенти и студенти што презапишуваат не земаат потписи !Колеги да ве прашам , 2ра година сум и ги презапишав математика и сметководство и сеа прашањето ми е ... дали ќе треба пак потписи да земам или ?
Англиски е нова професорка, иначе матичен факултет и е филолошки билјана се вика и е ок, али секој час праќа списоци, а откога ќе се потпишеш можеш комотно да си излезеш, она вика дека списоците се за неа, ни даде нешто за дополнителни поени за до крај на месецов, не е задолжително, али вика дека ќе ги додаде тие поени на поените од колоквиум, а се работи за промовирање на производ и и треба да биде страна-страна и пол. Колоквиумот е закажан на 5 ноември. Книгата е на Љиљана Стевановиќ Анческа и во либро ти е околу 70 ден а на ново е околу 600. Ако ти треба нешто прашај слободно.Колеги, ќе може ли некој темелно да ми објасни се за Англиски јазик 1? Сигурен сум дека ова е веќе прашано и одговорено, но јас не знам да го користам search-от на овој форум, а и многу е голема темата за да листам страни. Немам време да одам на факс, а и терминот на предавањата по англиски воопшто не ми одговара. Ќе може ли некој да ги објасни стварите како:
Дали е подобро на испит или колоквиум? Која книга и во либро ја има ли? За колку време се учи? Треба ли да правам некои семинарски, дава ли поени од присуство...?
И се друго го немам наведено, а е битно.
И јас имам прашање... Дали тие поени ќе ваѓат доколку директно одам на испит... Ми се поклапа еден редовен со изборниов и немам намера два да полагам... Дали спомна за тие што ќе се на испит, нешто?Англиски е нова професорка, иначе матичен факултет и е филолошки билјана се вика и е ок, али секој час праќа списоци, а откога ќе се потпишеш можеш комотно да си излезеш, она вика дека списоците се за неа, ни даде нешто за дополнителни поени за до крај на месецов, не е задолжително, али вика дека ќе ги додаде тие поени на поените од колоквиум, а се работи за промовирање на производ и и треба да биде страна-страна и пол. Колоквиумот е закажан на 5 ноември. Книгата е на Љиљана Стевановиќ Анческа и во либро ти е околу 70 ден а на ново е околу 600. Ако ти треба нешто прашај слободно.
не рекла ништо стриктно дека поените не важат на испит, само рече дека ќе ги додаде на колоквиумот.И јас имам прашање... Дали тие поени ќе ваѓат доколку директно одам на испит... Ми се поклапа еден редовен со изборниов и немам намера два да полагам... Дали спомна за тие што ќе се на испит, нешто?
не се пријавува само си гледаш според бр на индекс во која просторија си но тие податоци уште не се истакнатиКолеги до кога треба да се пријави колоквиумите за економија,сметководство и математика?
На огласна писуваше дека е на 4 ноемвриКолеги да не кажа Стратегиски менаџмент која дата ќе биде колоквиумот?