Економски факултет (reloaded)

Член од
15 октомври 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Moже некој да ми каже дали менаџмент може да се учи од скриптата што се врти на нет? И дали некој знае кога е закажан колоквиумот финансиски менаџмент ? Фала

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Која е таа скрипта менаџмент на интернет?Ако можеш прати ми ја.А финансиски уште не е закажал како што знам.Некој да не знае за арграрна политика кога ке се полага? :)

Член од
2 март 2011
Мислења
72
Поени од реакции
4
Колеги ќе може да ми кажете до каде предаде минатата недела Теорија на организација и Маркетинг-менаџмент, и до каде ке бидат првите колоквиуми? Фала многу.

Член од
20 мај 2008
Мислења
93
Поени од реакции
5
Kolegi, ima marketing nesho prasanja u libro/zoki? Cisto onaka da razgledam so tip na prasanja dava, da ne se iznenadam na kolokvium.
нема да се изненадиш... Ќе паднеш у несвест,а можда и у кома :D маркетинг треба на памет да ги учиш набројуванките и тоа по ред како идат зошто таа такви прашања поставува, на пр: која е третата и петата фаза во донесување на одлука пред купување.

~angela~

mladiot matematicar
Член од
29 август 2008
Мислења
226
Поени од реакции
25
Ke moze li kolegata ili koleskata sto napisa za menadzment, na sto najmnogu da obrneme vnimanie, t.e. od kade se pagaat najmnogu prasanja i za sto se pagaat najmnogu prasanja,povtorno da pise..

Член од
22 јануари 2009
Мислења
61
Поени од реакции
1
Kolegi mikroekonomija i politika na socijalen razvoj imaat kazano koga ke bidat kolokviumite?

Член од
30 ноември 2010
Мислења
53
Поени од реакции
3
Колеги едно прашање: Дали има некој прашања или скриптичка по МАРКЕТИНГ ИСТРАЖУВАЊЕ да ми ги прати во ПП би му била благодарна или да знае каков е колоквиумот по тој предмет на што да се обрне внимание.

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Jaс за маркетинг менаџмент да си прашам, може? Колку прашања ќе има колоквиумот? Од каков вид? А задачи ќе има? И, што да учам? Поделби? Објаснувања? Дефиници?

Ајде уште некој гратис прашалник :)
???????????

:)

Член од
30 ноември 2010
Мислења
53
Поени од реакции
3
Jaс за маркетинг менаџмент да си прашам, може? Колку прашања ќе има колоквиумот? Од каков вид? А задачи ќе има? И, што да учам? Поделби? Објаснувања? Дефиници?

???????????

:)[/quote
Маркетинг менаџмент дава околу 40 прашања на колоквиум колку се сеќавам, повеќекратни одговори и има и задачи обрни внимание не го учи материјалот напамет дава доста примери во прашањата.
--- надополнето: Oct 16, 2011 2:46 PM ---

???????????

Маркетинг менаџмент дава околу 40 прашања колку се сеќавам, повеќекратни одговори, има задачи најубаво би ти било да си одиш на вежби, има и некои прашања што ги дава прекѕ примери со некои компании, производи и сл.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Колеги ќе може да ми кажете до каде предаде минатата недела Теорија на организација и Маркетинг-менаџмент, и до каде ке бидат првите колоквиуми? Фала многу.
Теорија на организација предаде до 147 страна.Првиот колоквиум ќе биде до и заклучно со шестата глава.Не знам дали знаеш, но за секој случај деловите 3.1 и 3.2.5 се отфрлени.

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
[quote="Manhattan

Маркетинг менаџмент дава околу 40 прашања колку се сеќавам, повеќекратни одговори, има задачи најубаво би ти било да си одиш на вежби, има и некои прашања што ги дава прекѕ примери со некои компании, производи и сл.[/quote]

А освен задачи имало и точно/неточно, прашања со еден точен одговор, повеќекратен избор, и со надополнување (тоа ваљда задачите). Вака ми кажаа, лани, преклани вака било?

Член од
5 декември 2007
Мислења
428
Поени од реакции
5
Има некој да знае до која страна ке бидат колоквиумите по овие предмети- меѓународни финансии, општествено богатство, и аграрна економија
Фала ви однапред

Член од
9 септември 2011
Мислења
17
Поени од реакции
0
Колеги, ми треба таки фити економија,дали има копија во Либро,или не е препорачливо со копијата на предавање? ако шитка некој да ме исконтактира!

Член од
30 мај 2011
Мислења
86
Поени од реакции
16

???????????

Маркетинг менаџмент колоквиумот ке се сосотои од следново :
1. точно/ неточно 10 прашања по 2 поени = 20 поени
2. заокржување 15 прашања по 4 оени = 60 поени
3. надополнување и задачи не е прецизирано колку ке има и по колку поени, вкупно 20 поени носат
Можни поени се 100 од кои треба да освоиш 51 за да поминеш ;)

Член од
20 септември 2011
Мислења
48
Поени од реакции
1
Колеги ве молам тие што биле на вежби математика кај Баже минатата недела да објават што работеле,сликајте од тетратката или ке им дадам маил да ми пратат ,фала многу ми е битно ова

Kajgana Shop

На врв Bottom