Распоред на полагање.
Gracias:smir:Колеги тие 4што се на zephyr тие требаат, видите што има во презентациите тоа треба да се учи, во скриптата од либро има плус материјал.
Распоред на полагање.
Anybody ?? :SКолеги семинарски по е-бизнис може да се прават и ако да на кој јазик треба да се напишани ? македонски или англиски ?
dobro sto e so forumov? 50 strani ekonomija i trgovsko ?? najlesnite predmeti vo site 4 godini TOLKU LI E TESKO? nemozam da svatam sto e problemov!!!!! ili na nikoj ne mu se uci ni 100 strani ? ili najlesno e edno isto prasanje 15098800 pati da se napise . izvinite prva godina ali mnogu go otupevte. Mene ne mi e jasno ako za ovie predmeti tolku galama e dignato sto se desava so marketing menadzment i dr ponataka. olabavete malce ili POCNETE DA IDETE NA PREDAVANJE ILI BAREM NA FAKS I MNOGU RABOTI KE VI BIDAT JASNI fakultet ne se uci preku forum .
Знае ли некој што се случува со јавни? Беше закажан на 12-ти во 10 и 30,сега гледам на веб страната стои 14-ти во 17 часот???
Знае ли некој нешто повеке.
Ќе се полага на 12-ти, еве ја и пораката од асистентот Кирил што ја пратил на групата на финансиски пазариЗнае ли некој што се случува со јавни? Беше закажан на 12-ти во 10 и 30,сега гледам на веб страната стои 14-ти во 17 часот???
Знае ли некој нешто повеке.
devojce ocigledno se pronajde nekade vo moite zborovi. a ako te navrediv bas mi e gajle tolku e pametot na prva godina. Sega mi e jasno zasto trgovsko i ekonomika SE NAVISTINA TESKI PREDMETI za tebe :nesvest:. i temata ne e TRGOVSKO PRAVO I EKONOMIKA NA PRETPRIJATIE ( koi strani ne treba da se ucat???? sto e skrateno???? treba li ova treba li toa??? aj te molam prati mi gi prezentaciite na 150000 mailovi????)