Колеги тие 4што се на zephyr тие требаат, видите што има во презентациите тоа треба да се учи, во скриптата од либро има плус материјал.
Распоред на полагање.
Распоред на полагање.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колеги тие 4што се на zephyr тие требаат, видите што има во презентациите тоа треба да се учи, во скриптата од либро има плус материјал.
Распоред на полагање.
![]()
Колеги семинарски по е-бизнис може да се прават и ако да на кој јазик треба да се напишани ? македонски или англиски ?
dobro sto e so forumov? 50 strani ekonomija i trgovsko ?? najlesnite predmeti vo site 4 godini TOLKU LI E TESKO? nemozam da svatam sto e problemov!!!!! ili na nikoj ne mu se uci ni 100 strani ? ili najlesno e edno isto prasanje 15098800 pati da se napise . izvinite prva godina ali mnogu go otupevte. Mene ne mi e jasno ako za ovie predmeti tolku galama e dignato sto se desava so marketing menadzment i dr ponataka. olabavete malce ili POCNETE DA IDETE NA PREDAVANJE ILI BAREM NA FAKS I MNOGU RABOTI KE VI BIDAT JASNI fakultet ne se uci preku forum .
Знае ли некој што се случува со јавни? Беше закажан на 12-ти во 10 и 30,сега гледам на веб страната стои 14-ти во 17 часот???
Знае ли некој нешто повеке.
Знае ли некој што се случува со јавни? Беше закажан на 12-ти во 10 и 30,сега гледам на веб страната стои 14-ти во 17 часот???
Знае ли некој нешто повеке.
devojce ocigledno se pronajde nekade vo moite zborovi. a ako te navrediv bas mi e gajle tolku e pametot na prva godina. Sega mi e jasno zasto trgovsko i ekonomika SE NAVISTINA TESKI PREDMETI za tebe :nesvest:. i temata ne e TRGOVSKO PRAVO I EKONOMIKA NA PRETPRIJATIE ( koi strani ne treba da se ucat???? sto e skrateno???? treba li ova treba li toa??? aj te molam prati mi gi prezentaciite na 150000 mailovi????)![]()