Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 септември 2007
Мислења
151
Поени од реакции
3
Како што Таки Фити е ценет кај нас на УКИМ, така е Менкју на Харвард. Е сега што е УКИМ, а што е Харвард сите знаеме :vozbud:
Инаку мислам дека книгава од оваа година е преведена на македонски, и би требало да може да се најде во нашата факултетска библиотека :)
Heheee da te slusne Taki ke te casti...viski sekako sto drugo. Inace sea mi tekna za simpaticen so e Menkju, Trajko Slaveski bas zborese deka e samo mladolik si imal godini covekot...:)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.007
Поени од реакции
5.654
Dobro, kako dozvoluvaat bre degeni da se zapisuvaat na nasiov fakultet... ccc... gazolizaci, ne mi se veruva, mene taka da mi kaze nekoj za prezentacija, abe ke go strelam na lice mesto!!! :vozbud: Misli deka ako kaze nesto za nekoja prezentacija ke bide "zabelezan" kaj profesorot. Greota koleskite se stopija...

Член од
12 јануари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
17
Dobro, kako dozvoluvaat bre degeni da se zapisuvaat na nasiov fakultet... ccc... gazolizaci, ne mi se veruva, mene taka da mi kaze nekoj za prezentacija, abe ke go strelam na lice mesto!!! :vozbud: Misli deka ako kaze nesto za nekoja prezentacija ke bide "zabelezan" kaj profesorot. Greota koleskite se stopija...
Navlezi podlaboko.... dopreciziraj :)
I jas se divam koga se istaknuvaat nekoj... :)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.007
Поени од реакции
5.654
Еден на менаџмент се правеше паметен, критикуваше презентации... Се надевам и тој ќе презентира, едвај чекам да видам што има направено :vozbud:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.793
Поени од реакции
12.275
Едно прашање до вас студентите-дали има или кога би имало најрано математика резултати од колоквиум? Се однесува на предмет за прва година (не знам дали имаат другите години ваков предмет, па мора да дообјаснам :) ).

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Едно прашање до вас студентите-дали има или кога би имало најрано математика резултати од колоквиум? Се однесува на предмет за прва година (не знам дали имаат другите години ваков предмет, па мора да дообјаснам :) ).
Како што разбрав ,самиот професор на минатонеделното предавање спомнал дека денеска би требало да објават резултати за Математика за економисти за прва година.Да се надеваме дека ова е вистина и конечно ке добиеме резултати

Член од
28 март 2006
Мислења
17.793
Поени од реакции
12.275
Фала filipmakedonski Не очекувам успех (за синот) на овој колоквиум, но сакав да знам пошто секое такво чекање знаеш како без врска делува на психа.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Фала filipmakedonski Не очекувам успех (за синот) на овој колоквиум, но сакав да знам пошто секое такво чекање знаеш како без врска делува на психа.
Ич нека не му ја мисли за математика, ако не го фати сега на испит ќе го фати директива.
Плус, може да оди на часови кај Петар, викаат многу добар професор бил, само јас не сум бил па нека каже некој од колегиве контакт или нешто... :)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.007
Поени од реакции
5.654
Денес имаше гужва кај таблата од прва, па претпоставувам имало резултати математика... Инаку Lurtz, кога најмалце се очекува тогаш се постигнуваат најдобри резултати :)

Член од
28 март 2006
Мислења
17.793
Поени од реакции
12.275
Ич нека не му ја мисли за математика, ако не го фати сега на испит ќе го фати директива.
Значи и не е толку тежок испитот? Пошто за економија, статистика, еколошки... и слични предмети е солиден ама по математикава...е сигурно на мене :)
Тој професор Петар дава приватни часови или се работи за предавања?

Инаку Lurtz, кога најмалце се очекува тогаш се постигнуваат најдобри резултати :)
Па да, кога сум бил сигурен дека ќе положам (дури се надав и на осмица, деветка) тогаш паѓав, а некои случаи кога не очекував воопшто успех, добивав добри за мене оцени, т.е. положував (чудно ама вистинито).

Член од
22 август 2009
Мислења
124
Поени од реакции
13
decki da ve prasam dali nekoj znae koga ke bidat 2 kolokviumi po marketing i marketing istrazuvanje? fala vi odnapred

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Мене ми тргна ТОП на факултетов. Семестаров од 3 колоквиума јас 3 паднав и ќе си идам на испит. тоа е тоа. GG

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom