- Член од
- 12 јануари 2009
- Мислења
- 356
- Поени од реакции
- 17
Swen ova e za mene ili za Allek?
Za alek bese. Loso gi namestiv citatite
Swen ova e za mene ili za Allek?
Za alek bese. Loso gi namestiv citatite
Леле Swen, аватаров ти е економски
Па малце секс ли ти даваат бараш уште
епа колега само продолжи вака па ќе се сретнеме во кабинет да видиме кој е посиленПроф. Д-р. аллек кајганџиев
prvo skokni posle kazi OPепа колега само продолжи вака па ќе се сретнеме во кабинет да видиме кој е посилен
Him imas golemi ambicii vo zivotovепа колега само продолжи вака па ќе се сретнеме во кабинет да видиме кој е посилен
незз дали имам или веќе сум ги постигналл :wink:Him imas golemi ambicii vo zivotov
hahaha :pos2::pos2:Леле Swen, аватаров ти е економски
Па малце секс ли ти даваат бараш уште
interstingнезз дали имам или веќе сум ги постигналл :wink:
или не ти треба (изборот е твој) :pos2::pos2::pos2:intersting
ako si gi postignl bravo ako ne prodolzi da rabotis, samo toa ti treba
jazikot koski nema ama koski krsiprvo skokni posle kazi OP
да немаше награда ќе ти кажев али вака ништо :pos2::wink:super za nego alal da mu e nema sto
tuku daj od postarive neka kaza kako se uci ova teorija na odlucuvanje vrska nemam samo si citam i se edno pa isto e dajte nekoj sovet za poefikasno ucenje fala odnapred
PS: SLEDI NAGRADA
jazikot koski nema ama koski krsi
Браво за дечково,а и тоа е кога ќе се сносиш со цел оној стрес на факултетон,па као издувен вентил и боречка вештина ќе научиш.Може и финта му е,па затоа догурал до 3 год.пошо му плашат професорите хехехехе...Ај доста се жалиме и плачиме
Да го пофалиме нашиот колега, Македонскиот карате репрезентативец Дејан Милошевски (трета година, департман Менаџмент) кој на Меѓународен натпревар во карате на кој учествуваа натпреварувачи од Македонија, Србија, Црна Гора и Бугарија, во кати го освои првото место притоа победувајќи ги своите противници со по 3:0.