Fala na uteha!!! Definitivno e mnogu podobro sto sme kaj Kalina, a osven toa zenava si e super!Епа сори тогаш не знам за кај таа, ама од друга страна и не-сори, ти треба да частиш што си го избегнала дотичниот проф. Славе Ристески, без в, како што сака он да се претставува.
Јас си знам, пишав квадрат ради него..
Со среќа инаку. =)
секаде е исто ако си учишFala na uteha!!! Definitivno e mnogu podobro sto sme kaj Kalina, a osven toa zenava si e super!
нека почива во мирSi prasav i na blogot,aj i ovde da prasam.Ustvari kako i zosto dojde do zatvoranje na blogov?Ako ima nekoi informacii neka spodeli...
деканот замрсил прстиSi prasav i na blogot,aj i ovde da prasam.Ustvari kako i zosto dojde do zatvoranje na blogov?Ako ima nekoi informacii neka spodeli...
Лесно е мтп, дава главни поделби и такви ствари, а и да падне некој како што сама рече најдобриот професор дава да се иде и на втор и на трет колоквиум, направи презентација имаш сигурни 20 поени така да не е ништо страшно.Него...ај некој што е надворешна трговија да ме упати во Маркетинг на трговско претпријатие,кај професорот Митре Најдобриот_проф._на_целсвет,нешто упатства ти реков,ми рече,колковиумите дали се отупувачки или се лесни како и самата материја?!
Kolku plati za kvadrat? Ako si platila 300 Evra si mo`ela tie nego da mu gi dade{ da vidi{ kako ke si zapi{e{e 2 godina sea.Епа сори тогаш не знам за кај таа, ама од друга страна и не-сори, ти треба да частиш што си го избегнала дотичниот проф. Славе Ристески, без в, како што сака он да се претставува.
Јас си знам, пишав квадрат ради него..
Со среќа инаку. =)
најубаво било да седнеш и да научиш здравоо се може да се поминее :wink:Kolku plati za kvadrat? Ako si platila 300 Evra si mo`ela tie nego da mu gi dade{ da vidi{ kako ke si zapi{e{e 2 godina sea.
Неее, барем дупло е за таа работа..Kolku plati za kvadrat? Ako si platila 300 Evra si mo`ela tie nego da mu gi dade{ da vidi{ kako ke si zapi{e{e 2 godina sea.
Allek sigorno si samo student na ekonomski?најубаво било да седнеш и да научиш здравоо се може да се поминее :wink:
ХАХА дада многу професорски звучеше оваAllek sigorno si samo student na ekonomski?
_____најубаво било да седнеш и да научиш здравоо се може да се поминее :wink:
Swen ova e za mene ili za Allek?ХАХА дада многу професорски звучеше ова
_____
More grej stolicata koa ke stanes da curi mestot kaj so si sedel da vidis kako se poloziva, zatoa pa i ne trab tvojte da citaat kajgana:nesvest: ke bidat iznenadeniХммм... штета што моиве дома не читаат Кајгана
Ќе се увереа во тоа што им кажувам, не е доволно да научиш за да положиш
да да на економски сум :wink:Неее, барем дупло е за таа работа..
@ allek - лесно е да се рече, може на некој не му иде предметот, ај да не замарам сеа. Ти на економски си исто?
сигурноо, камо среќа да бев нешто повеќееAllek sigorno si samo student na ekonomski?
таков ми е стилот на изразување :pos2::pos2::pos2:ХАХА дада многу професорски звучеше ова
_____
Може бе ако си подготвен да одвоиш 3-4 месеци од животот за да го поминеш предметот. Трагедијата е што има луѓе што одвоиле време и па испопаѓале.:nesvest:најубаво било да седнеш и да научиш здравоо се може да се поминее :wink:
350 Евра беше. Информацијава е од сигурни извори во Владата.Неее, барем дупло е за таа работа..