- Член од
- 26 октомври 2009
- Мислења
- 172
- Поени од реакции
- 38
:pos2: ме погоди сега:wink: се едни па исти прашања, форумов нека се вика бруцоши на економски факултет :pos2:Ме снема мене заради тоа :wink:
:pos2: ме погоди сега:wink: се едни па исти прашања, форумов нека се вика бруцоши на економски факултет :pos2:Ме снема мене заради тоа :wink:
и мене..Ме снема мене заради тоа :wink:
Треба, ги има во презентациите за 3колоквиум, доколку ги немаш презентациите разгледај ја темава неколку стр ќе ги најдеш ги имам закачено јас презентациите.Ај ако има некој што иде на предавања трговско или ако знае нека пише дали тие договорите за превоз и градење ( со железница, поморски пат.. како и да беа ) дали требаат за третиот колоквиум да се учат ????
Колега мене ми кажаа(а истот беше кажано и тука) дека не треба да се учи 7мата и последната тема...Треба, ги има во презентациите за 3колоквиум, доколку ги немаш презентациите разгледај ја темава неколку стр ќе ги најдеш ги имам закачено јас презентациите.
Колеги сега кои теми не требат да се учат Економика, читам назад едни викаат ова, едни она.
Не ми се лигави бееее :back: еве ти :helou:Ајде ученичиња пренесете информација коа треба да се иде до факултет за потписчиња се разбира ако веќе кажале
Не ми мудрувај бе Си знам дека е од тогаш, мислев да се шерне и тука инф ако некој професор извести нешто :back:Не ми се лигави бееее :back: еве ти :helou:
А од кога се плаќа испитот? Освен таксена марка и пријава ти треба желба за полагање:tv:Колеги да не знаете колку се плаќа испит што се полага по 2 пат?
Не треба да плаќаш... освен ако не си квадрат, бар јас така знам.Колеги да не знаете колку се плаќа испит што се полага по 2 пат?