Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Здравоо

Знае ли некој Англиски 2 што треба да се научи? :)

Blagodaram :smir:

Ова прашање е одговорено и веќе е поставено, па читај малку.

Едит: И тоа на истата страна кај што имаш поставено 2 исти прашања. :kesa:

Aman so taa strana. I sto oti sum go postavila 2 pati, ne prasav nesto loso za da go komentiras tolku !

Aman so taa strana. I sto oti sum go postavila 2 pati, ne prasav nesto loso za da go komentiras tolku !

Еми ти оти мислиш дека искоментирав? (ај све е ок, уживај си)

:vozbud:

купи ми мајко топ!

0582.jpg

Да ти купам едно вакво? :pos2:

Отидов у офтопик:smir:

Онтопик: Има некој прашања трговско? :pos2:

Кажете за 3 дел основи на е-бизнис и економика пријавите да ги носиме на колоквиум или треба да се остават доле на студентски ?????

Кажете за 3 дел основи на е-бизнис и економика пријавите да ги носиме на колоквиум или треба да се остават доле на студентски ?????

Колега немаш ли пак некоја скрипта по економика за 3 колоквиум?:vozbud::pos2:Инаку алал да ти е за таа шо ја прати тогаш за 2-от колок. многу добро беше напишана, а и мн. добри поени извадив од неа :smir: позз

Еми ти оти мислиш дека искоментирав? (ај све е ок, уживај си)

0582.jpg

Да ти купам едно вакво? :pos2:

Отидов у офтопик:smir:

Онтопик: Има некој прашања трговско? :pos2:
kupi i za mene

Ontopik: jas imam ama mislam deka se samo za prva grupa:smir::pos2::pos2::pos2:

ej a do kaj e stignato so ekonomika:smir:

kolegi ima nekoj materijali za amortizacija na sredstva da mi dade ??? pravam seminarska zatoa mi treba :D fala odnapred

a oti denes nemase vezbi dragan ili tie so gi odrza vo cetvrtokot i za denes vazeja?

Ти си луда, којзнае колку пораки ти стигнале до сега :pos2:

nitu edna....znaat deka ti si mi kolega pa strav im e da pisat:pos2:

a za vezbite Dragan kaza deka otsega ke drzi samo vo cetvrtok i toa od 8 i od 12 pa koj kade saka ke odi:smir:

nekoj od kolegite sto go polagal ipitot po marketing vo fevruari neka pise sto poveke se paga(koi temi) i kako se boduvaat prasanjata.Fala:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom