- Член од
- 7 март 2009
- Мислења
- 5
- Поени од реакции
- 1
Колеги, да ми каже некој следната колоквиумска недела ке биде за 3 или 4 недели од сега?
Трета колоквиумска недела почнува на 8 мај и трае до 15.Напрај рачунацица за колку недели од сега.Испитна сесија почува од 25 мај.Колеги, да ми каже некој следната колоквиумска недела ке биде за 3 или 4 недели од сега?
:uvo::uvo::uvo: Една слика кажува многу, исто и овие 3 емот-икони... :smir:Трета колоквиумска недела почнува на 8 мај и трае до 15.Напрај рачунацица за колку недели од сега.Испитна сесија почува од 25 мај.
И не би било лошо да вртите на страните наназад или па да ја отворите економски факултет страната:smir:
Aj честито :smir:, части кафе колешке :tv:Лееелеее, положив и економика и трговско, не ми се верува, еј!! И тоа економика имам 56 поени, повеќе од претходниот пат!!ОМГ
Да се пофалам, за дивно чудо трговско имам 26 поени..може ќе имам една осмица барем:lollipop:
Пред 3те колоквиуми.До кога треба да се предадат задолжителните семинарски?
ко што знам, за прва година нема задолжителни семинарски, тие почнуваат од втора година па натака.dali ima zadolzitelni seminarski ppo ekonomika i trgovsko moze li nekoj da mi kaze ve molam
За какви презентации станува збор ??? Економика на претпријатие .. прва година така? Кај професорот или кај професорката ? Ај упатете меKolegi ako moze da ve prasam ako nekoj znae da mi kaze : dali po ekonomika dokolku se prezentira poveke pati ke se dobie poveke poeni ili samo 10 ?
Fala mnogu !
i mene me interesira ova...angliski 2 ima li rezultati ?