- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 122
- Поени од реакции
- 0
aj kazejte nekoj to drzi privatni casovi statistika.samo ne petar ili anka
eee super fala ti mnogu.poso mislam da pagam sea na kolokvium, ke mi trebaat casovi za na ispit i zatoa baram nekoj sto dobro ke mi objasni.a mnogu li e tesko na ispit statistika?
Пушти список за да се запишат сите шо сакат да полагат преку колоквиум. Списокот го носи секој час на предавање да се запишат тие шо не се запишани. Ако не оди кај асистентот и запиши се мислам дека ке нема проблем.А за пазари пушташе список за колоквиум или каде треба да се запишам?
Ima edna Marika se vika...drugarka mi kaj nea zimase casovi i e mnogu zadovolna...ako sakas da ti dadam broj kazi pozzaj kazejte nekoj to drzi privatni casovi statistika.samo ne petar ili anka
pisi pp :wink:Da ne ima eden ili dvajca sto nemaat uste formirano grupa za proektna po menadzment na mal biznis....zs neli MORA po 5 da bideme:S:S:S:S...neka mi pise ovde, na prorfil ili porace...:angel1: pozdrav
Рано ти текна да прашашtreba li da se fati nekoj uslov kako na primer najmalce 2 polozeni predmeti od 1 kolokvium za da mozes da polagas predmeti od 2 semestar na kolokviumi?
moze i mene da mi pratiteprateno :smir:pozz
Статистика.Утре 1ва група што предавање имаат од 8часот???