Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
За организациско однесување ви кажувам дека е многу лесно,е сега без ич учење ништо не се поминува ама со 2 дена учење извадив 8 и тестот може да се смета за еден од полесните и пологичните.БЕЗ УЧЕЊЕ не, ама со малку учење е лесно :D

Информациони јас кога полагав имаше многу од кратенките, научи си ги:wink:

А утре од колку е предавањето пазари? и управувачко 2 исто има некој список?
Пазари е од 2 до 4 предавањето,а управувачко пуштате повеке списоци ама не знам дали беа за колоквиум или за присуство.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
tamu ke e:smir:nego sfativte nesto na predavanje denes :S ? i da ne ima nesto skarateno od 5ta tema?:pipi:
Па не беше толку тешко ова од денеска.... иначе не кажа ништо за кратење, али имам учебник од постара колешка и кај нејзе има шкртнато некои страни, ваљда не ги учеле тие....:toe:

Член од
21 септември 2009
Мислења
77
Поени од реакции
0
Ако му се наоѓа на некој прашања по информациони технологи плссс нека каже!!!!!!!!!!!!!:helou:

НАДВОРЕШНА ЗА ПРВ КОЛОКВИУМ Е САМО 1ва и 3та глава ??????????????

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Абе луѓе маркетинг на услужни на 2 или 3 колоквиума е?
Знам на огласна видов датум 03.03, а сега гледам го тргнале :S

BrownEye

And so it is...
Член од
10 јули 2007
Мислења
158
Поени од реакции
0
Па не беше толку тешко ова од денеска.... иначе не кажа ништо за кратење, али имам учебник од постара колешка и кај нејзе има шкртнато некои страни, ваљда не ги учеле тие....:toe:
Лесно е, да.
Не треба да се учи 5.5., делот за пропоција на примерок, тој бил за втор колоквиум. Кажа исто и дека нема да има решавање задачи од 5тата тема на колоквиум, може само да се падне некое прашање поврзано со карактеристиките на распоредите на аритметички средини на примероци.
Со лесно учење/доучување :smir:

Член од
19 октомври 2009
Мислења
51
Поени од реакции
2
Епа дечки ако има некој информациски прашања, пратете и наваму ако не е проблем :D

kosta-p

relax-m
Член од
27 декември 2009
Мислења
63
Поени од реакции
1

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Лесно е, да.
Не треба да се учи 5.5., делот за пропоција на примерок, тој бил за втор колоквиум. Кажа исто и дека нема да има решавање задачи од 5тата тема на колоквиум, може само да се падне некое прашање поврзано со карактеристиките на распоредите на аритметички средини на примероци.
Со лесно учење/доучување :smir:
fala:smir:znaci samo citanje na ona sto go diktirase:smir:aj so lesno neka e!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom