А какви прашања паѓаат од прилика ? и за какви кратенки станува збор ? :SИнформациони јас кога полагав имаше многу од кратенките, научи си ги:wink:
А какви прашања паѓаат од прилика ? и за какви кратенки станува збор ? :SИнформациони јас кога полагав имаше многу од кратенките, научи си ги:wink:
Moze sekako mn e lesen :smir:Совееееееетт плссс!!!!!! Се учи ли информациони технологии за 2 дена?!??!?!:jaj:
Во 10, само не сум сигурен дали ќе е во амфитеатар 4.Од колку саат ќе држи статистика Драган "вонредна седница":pos2: у петок??
Пазари е од 2 до 4 предавањето,а управувачко пуштате повеке списоци ама не знам дали беа за колоквиум или за присуство.За организациско однесување ви кажувам дека е многу лесно,е сега без ич учење ништо не се поминува ама со 2 дена учење извадив 8 и тестот може да се смета за еден од полесните и пологичните.БЕЗ УЧЕЊЕ не, ама со малку учење е лесно
Информациони јас кога полагав имаше многу од кратенките, научи си ги:wink:
А утре од колку е предавањето пазари? и управувачко 2 исто има некој список?
ДА не ви се наоѓаат некому прашања, трговско право и Е-бизнис?
1 година се разбира.
tamu ke e:smir:nego sfativte nesto na predavanje denes :S ? i da ne ima nesto skarateno od 5ta tema?Во 10, само не сум сигурен дали ќе е во амфитеатар 4.
Па не беше толку тешко ова од денеска.... иначе не кажа ништо за кратење, али имам учебник од постара колешка и кај нејзе има шкртнато некои страни, ваљда не ги учеле тие....tamu ke e:smir:nego sfativte nesto na predavanje denes :S ? i da ne ima nesto skarateno od 5ta tema?
Лесно е, да.Па не беше толку тешко ова од денеска.... иначе не кажа ништо за кратење, али имам учебник од постара колешка и кај нејзе има шкртнато некои страни, ваљда не ги учеле тие....
Од колку саат ќе држи статистика Драган "вонредна седница":pos2: у петок??
fala:smir:znaci samo citanje na ona sto go diktirase:smir:aj so lesno neka e!!!Лесно е, да.
Не треба да се учи 5.5., делот за пропоција на примерок, тој бил за втор колоквиум. Кажа исто и дека нема да има решавање задачи од 5тата тема на колоквиум, може само да се падне некое прашање поврзано со карактеристиките на распоредите на аритметички средини на примероци.
Со лесно учење/доучување :smir: