се знае работно време кое е од 8 до 16 haj neka pise nekoj ako znae stole asistentot od kolku saat e na fax
Статистика јас лично учам паралелно. Во книгата на проф.Калина теоријата е подобро објаснета , а додека во учебникот може да се дополни знаењето.kalina re4e deka najdobro e da se u4i od dvete knigi ama izborot bil nas. sme mozele od koja sakame :S a nejzinata kniga ja ima vo libro da se kupi i mi izgleda mn polesna od ovaa na slave
Kolegi od osovi na e-biznis,
znae li nekoj sto treba da pravime so toj dokumentot sto ni go pratil mijal4e na zephyr ???
nesto e so grupite ama jas nekako ne sfativ ... ((
Статистика јас лично учам паралелно. Во книгата на проф.Калина теоријата е подобро објаснета , а додека во учебникот може да се дополни знаењето.
Исто важи и за задачите.Не знам дали нејзината книга ја има да се купи негде , бидејки таа рече дека тиражот е потрошен.Но сепак би проверил и во Либро.
Во врска со е-бизнис , го контактирав асистентот Санта и рече дека утре на вежби се ке ни објасни и таму ке го пополниме документот што ни го има пратено.
Fala mnogu na informacijataEkonomika na pretprijatie skrati od 110 do 134 (do krajot na temata) 100%. bev togas na predavanje
Не треба да се знаат цифрите, ама можно е да има прашање за критериумите според кои се делат претпријатијата по големина. Значи битно е само да се знае дека тоа се бројот на работници, приходот и активата на претпријатието - ништо друго од тие страни. Така кажа Олгица на едно предавање на кое, за чудо бев!Економика не треба и 68-73
Fala mnogu na informacijata