Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи Економија на претпријатие се полага на 1ви март,статистика на 2ри март,трговско право на 5ти март и вовед во Е бизнис на 27 февруари:pipi:

lele, ako ne u ist den neka gi stavea ekonomika i statistika:nesvest:

Многу лошо некако нели? Од денес мора да се учи асално :nesvest:

Многу лошо некако нели? Од денес мора да се учи асално :nesvest:
Да ќе мора да почне да се учи , а јас немам ни почнато Економика на претпријатие многу ми е глупа првата глава не можам да се решам да почнам да учам,кога и да ја фатам книгата одма нешто друго ми се прави :nesum:

Да ќе мора да почне да се учи , а јас немам ни почнато Економика на претпријатие многу ми е глупа првата глава не можам да се решам да почнам да учам,кога и да ја фатам книгата одма нешто друго ми се прави :nesum:

Епа почни да учиш од втората глава, па на крај врати се назад:)

Многу лош распоред.... ај барем трговско ќе си го оставам за после статистика, а овие два ќе ги учам паралелно, нема трето....

Постари колеги, мислите ли дека статистика може да се положи ако не идеш на предавања, туку редовно само на вежби ?:icon_bigg

Кажете каде може да се купи книгата статистика од Калина ? Ваљда само од нејзе ке се учи

:)

Постари колеги, мислите ли дека статистика може да се положи ако не идеш на предавања, туку редовно само на вежби ?:icon_bigg

Можно е ако одиш и на предавања и на вежби и пак да паднеш... али можеш да положиш и без предавања...

п.с. не сум постар колега, али сигурно ќе се сложат постариве колеги со мене:vozbud:

Статистика до биномен распоред, а за економика врска неам зашо не идам... а статистика е пожелно да се иде на предавња зашо романтичарот убаво објаснува а и Маца не е лоша :) :) :) економика кои страни се исфрлени кој знае убаво нека си каже зашо глеам назад, сите различно зборите :/ не е убаво така расипан телефон да си играте :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom