Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 јануари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
17
свен и да решиме 50 испитни комбинации, нема да наприме 273 мислења на темава :vozbud: ххахаха така да седи си мирен, ист си ко нас:vozbud:
Точно, Мислења, не прашања! :baeh:

Колеги каде може да се најдат тие 50 испитни комбинации по математика? Јас на испит ја оставив за во Мај,Јуни незнам кога точно е но ќе фатам да вежбам после 1 па каде можам да ги најдам тие комбинации?
Во Либро друже можеш одговорите да ги најдеш :smir:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Едно прашање, тие што се квадрат, за заверување на семестар дали ќе им требаат потписи за предметите од тековната година, ако веќе тие потписи се имаат од лани,фала.
Nema da ti trebat potpisi 100% ........................forza Juventus:helou:

Член од
21 септември 2009
Мислења
77
Поени од реакции
0
Однесување на потрошувачите никој од форумов нема полагано!!????

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
kolegi ke ide li nekoj da vidi dali ima rezultati za prva god? ako ide neka mi prati pp ;)
FALA:smir:

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Колеги каде може да се најдат тие 50 испитни комбинации по математика? Јас на испит ја оставив за во Мај,Јуни незнам кога точно е но ќе фатам да вежбам после 1 па каде можам да ги најдам тие комбинации?
всушност испитните комбинации се задачите поместени на крајот од збирките.во новата збирка има 43 ми се чини , но поретко тие се паѓаат.Пронајди ја збирката од 2006 , таму има 53 комбинации и поголема е шансата од таму да добиеш задачи.Доколку си во можност , пронајди ги сите задачи кои се паднаа на колоквиумиве сега.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Marketing koa ke ima istaknato koj so ocena ima, i dali znete dali dava bodovi za redovnost???

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
kolegi a kolku treba za 10ka ekonomija??? i kolku nosi boda strucniot trud? fala :smir::smir::smir:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.660
Аналогно на ова , со 110 поена од колоквиумите и стручен труд , која оценка би ја имал?
Економија? Па би требало некаде меѓу 8 и 9 да си :)

Marketing koa ke ima istaknato koj so ocena ima, i dali znete dali dava bodovi za redovnost???
Маркетинг нема да истакне резултати, туку директно оценки ќе пишува, бар така беше до сега... За редовност ништо не ти гарантирам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom