Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.660
Да не знаеш кога ќе пишува оценки?
Слушнав дека ќе пишува на 13, ама колку е точно врска немам. Најверојатно ќе истакни на огласна табла...
96 poeni i strucen trud ....na kraj sto mozam da imam-mislam ocenka :Dekonomija
Не верувам дека ќе имаш повеќе од 8-ка :smir:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Абе џабе прашувате за оценки најверојатно ќе има некој нов критериум, барем за тие со повисоки бодови, затоа што сега нема да има усно... :pusk:

Член од
6 август 2008
Мислења
646
Поени од реакции
17
Со 110 бода би ми дал да преполагам некој колоквиум за 9ка или 10ка ? :S

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Со 110 бода би ми дал да преполагам некој колоквиум за 9ка или 10ка ? :S

и јас иам 110 и да преполагам нема шанси, ајде 500 страни пак да учиш? Ако можеш напрај некој стручен труд, не сезамарај со полагање

Член од
6 август 2008
Мислења
646
Поени од реакции
17
abe sedi si miren ke prepolagal hahaha dobr 8ca ims ajde :D
8ца колку што знам е околу 100 бода. Јас имам 110, плус имам пријавено семинарска... не гледам што е проблемот...

и јас иам 110 и да преполагам нема шанси, ајде 500 страни пак да учиш? Ако можеш напрај некој стручен труд, не сезамарај со полагање
Не цел испит, мислев дали постои можност да ми даде да преполагам некој колоквиум за повеќе бода... особено вториот зошто нелогично слаб ми искочи, ништо чудно да имаат направено некоја грешка со тие скенерите..

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
8ца колку што знам е околу 100 бода. Јас имам 110, плус имам пријавено семинарска... не гледам што е проблемот...

Не цел испит, мислев дали постои можност да ми даде да преполагам некој колоквиум за повеќе бода... особено вториот зошто нелогично слаб ми искочи, ништо чудно да имаат направено некоја грешка со тие скенерите..
Лошо ти е тоа што ќе си го упропастиш заслужениот но краток одмор... само тоа е лошото :).... а и да го преполагаш повеќе од 4-6 дополнителни бодови тешко дека ќе освоиш... а мислам дека само последниот е можно да го преполагаш... :toe:

Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
ekonomija osmica e nad 100 boda...marketing na site dava za redovnost po 10 boda, a za aktivnost na nekoi.....mislam deka pisuva na oglasna koa ke dava marketing ocenki.... i btw imase istaknato kolku boda imas od prezentacija i od strucen trud i od prvite dva kolok....i od redovnost za site....

Член од
30 ноември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
5
Да прашам само дали ако паднам на еколошки утре,ќе ми се признаат бодовите освоени од првите два колоквиуми и на кој датум е испитот по еколошки?

и уште нешто,со 116 бода и семинарска ќе имам шанси за 9ка по економија ?фала

-IVANA-

Lady Marmalade
Член од
26 август 2008
Мислења
278
Поени од реакции
1
ekonomija osmica e nad 100 boda...marketing na site dava za redovnost po 10 boda, a za aktivnost na nekoi.....mislam deka pisuva na oglasna koa ke dava marketing ocenki.... i btw imase istaknato kolku boda imas od prezentacija i od strucen trud i od prvite dva kolok....i od redovnost za site....

Ima li spusteno granica marketing?
Od kolku pocnuva 8,9 i 10????

Член од
22 јануари 2009
Мислења
61
Поени од реакции
1
Kolegi sociologija profesorot kaza dali ovoj kolokvium ke bide na istiot princip kako i vtoriot i dali nesto ima skrateno

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Да прашам само дали ако паднам на еколошки утре,ќе ми се признаат бодовите освоени од првите два колоквиуми и на кој датум е испитот по еколошки?

и уште нешто,со 116 бода и семинарска ќе имам шанси за 9ка по економија ?фала
мене и тоа ми е за еколошки , третиов колоквиум не сум седнал да научам и дефинитивно го паѓам утре , е сега ако е како што рече професорот , во Јануари ке си преполагаме оној колоквиум што сакаме , т.е дури и да си поминал колоквиум а не си задоволен , можеш да преполагаш.Тоа што си го поминал си го поминал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom