Слушнав дека ќе пишува на 13, ама колку е точно врска немам. Најверојатно ќе истакни на огласна табла...Да не знаеш кога ќе пишува оценки?
Не верувам дека ќе имаш повеќе од 8-ка :smir:96 poeni i strucen trud ....na kraj sto mozam da imam-mislam ocenka ekonomija
najverovatno taka i ke bide!Абе џабе прашувате за оценки најверојатно ќе има некој нов критериум, барем за тие со повисоки бодови, затоа што сега нема да има усно... :pusk:
Со 110 бода би ми дал да преполагам некој колоквиум за 9ка или 10ка ? :S
8ца колку што знам е околу 100 бода. Јас имам 110, плус имам пријавено семинарска... не гледам што е проблемот...abe sedi si miren ke prepolagal hahaha dobr 8ca ims ajde
Не цел испит, мислев дали постои можност да ми даде да преполагам некој колоквиум за повеќе бода... особено вториот зошто нелогично слаб ми искочи, ништо чудно да имаат направено некоја грешка со тие скенерите..и јас иам 110 и да преполагам нема шанси, ајде 500 страни пак да учиш? Ако можеш напрај некој стручен труд, не сезамарај со полагање
Лошо ти е тоа што ќе си го упропастиш заслужениот но краток одмор... само тоа е лошото .... а и да го преполагаш повеќе од 4-6 дополнителни бодови тешко дека ќе освоиш... а мислам дека само последниот е можно да го преполагаш...8ца колку што знам е околу 100 бода. Јас имам 110, плус имам пријавено семинарска... не гледам што е проблемот...
Не цел испит, мислев дали постои можност да ми даде да преполагам некој колоквиум за повеќе бода... особено вториот зошто нелогично слаб ми искочи, ништо чудно да имаат направено некоја грешка со тие скенерите..
ekonomija osmica e nad 100 boda...marketing na site dava za redovnost po 10 boda, a za aktivnost na nekoi.....mislam deka pisuva na oglasna koa ke dava marketing ocenki.... i btw imase istaknato kolku boda imas od prezentacija i od strucen trud i od prvite dva kolok....i od redovnost za site....
мене и тоа ми е за еколошки , третиов колоквиум не сум седнал да научам и дефинитивно го паѓам утре , е сега ако е како што рече професорот , во Јануари ке си преполагаме оној колоквиум што сакаме , т.е дури и да си поминал колоквиум а не си задоволен , можеш да преполагаш.Тоа што си го поминал си го поминал.Да прашам само дали ако паднам на еколошки утре,ќе ми се признаат бодовите освоени од првите два колоквиуми и на кој датум е испитот по еколошки?
и уште нешто,со 116 бода и семинарска ќе имам шанси за 9ка по економија ?фала