INVINCIBLE
MUFC
- Член од
- 9 декември 2007
- Мислења
- 3.462
- Поени од реакции
- 434
Финансиско сметководство и финансиски менаџмент пријавата на колоквиум ли се носи или на студентски треба да се пријавува?
Ама ти зашто си од Кајгана, студентите кои се членови на Кајгана имаат одредени бенифиции, меѓу другото и да полагаат секој месец :smir:Ок, фала. Ја колку шо добив информација, демек секој месец коа има колоквиуми јас можам да си полагам испит.
Слушнав дека оценки ќе се земаат на 13, но не сум сигуренkoga se zima ocenka ?????????
:nesvest::nesvest::nesvest: :kesa:kolegi kako pominavte ekonomija,spored mene ova bese najtezok kolkovium do sega :nesvest:
Мене овој ми беше најлесен... иначе колега ако не се лажам полагаше со мене и седеше негде прва редица =))Neznan kolegi ama mene ovoj kolokvium ekonomija ne mi se vide tezok ali sega sednuvam smetkovodstvo ne go imam citano bas :nesvest:
I jas se mislam dali da ja ucam, ili samo da ja citnam....Poslednata glava od smetkovodstvo e da ne se izrazam sto :nesvest:
:nenene: ma ne ja ni otvaraj voopstoI jas se mislam dali da ja ucam, ili samo da ja citnam....
Неам поим.... све што е од учебникот разгледај и научи.... (само знам дека нема да имаш потреба да дисконтираш обврзници со таблиците, туку ќе имаш дадени вредности):nenene: ma ne ja ni otvaraj voopsto
Nego sto zadaci ke imame na kolokvium osnovi smetkovodstvo imate pretstava ili ne posto ja sum vonreden i sum ko padnat od mars ???
Taki kaza deka ke gledale utre da imalo rezultati ako ne najkasno ponedelnik ke imaloDa ne kaza ekonomija koga ke ima rezultati?????????
Значи таблици нема потреба да носиме на колоквиум?Неам поим.... све што е од учебникот разгледај и научи.... (само знам дека нема да имаш потреба да дисконтираш обврзници со таблиците, туку ќе имаш дадени вредности)
ne ne treba tablici samo ke imam dadeno vrednosti koi ke treba da znaeme da gi upotrebimeЗначи таблици нема потреба да носиме на колоквиум?
koleske ne se nerviraj i da padnes imas ekonomija popraven samo za makro.bas taki denes rece na kolokviumTaki kaza deka ke gledale utre da imalo rezultati ako ne najkasno ponedelnik ke imalo
Jas mislam deka ke si padnam, ali se nadevam barem na granicata da sum
A da ne znae nekoj so kolku poeni se odi na dopolnitelen ?
Ако си постара генерација (пред 2004 год.) мислам дека имаш право на вонредните сесии, а и можеш и на колоквиуми, во зависност кој професор ќе ти дозволиОк, фала. Ја колку шо добив информација, демек секој месец коа има колоквиуми јас можам да си полагам испит.