Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
кејнзијанци марсовци хахахахахахахахахахаах
мора и малце да се посмееме, да не биде за џабе тупењето глава :)

Член од
17 март 2007
Мислења
801
Поени од реакции
508
Ај дај можни одговори... не биди скржав...:pos2:
а) Ептен нови Кејнзијанци
б) Старо ново Класичари
б) Лево десно пред над монетаристи
г) Неомеотео класичари
д) ово оно кејнзијанци

:tapp: што направија од мене сите овие школи во економијата

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
а) Ептен нови Кејнзијанци
б) Старо ново Класичари
б) Лево десно пред над монетаристи
г) Неомеотео класичари
д) ово оно кејнзијанци

:tapp: што направија од мене сите овие школи во економијата
Старо ново класичари???
хахаха

незнам што ти направиле зашто уште не сум ја учел последната глава, страв ми е да почнам да ја учам....

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
старокупуем :)
ја еднаш ја прочитав и после нејќев да ја видам!

Член од
17 март 2007
Мислења
801
Поени од реакции
508
није мене душо убилоооо убилооо вино црвено убила ме ова книга великааа великааа нек је проклетааааа :cug:

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
хахаха убила те убилаа :) :) :) :) ај чао, идам на една партија економија, кој е за нека каже :smir:

Член од
17 март 2007
Мислења
801
Поени од реакции
508
пази против кого играш опасни се ова кејнзијанците има да те фатат во низок аутпут на економијата со висока невработеност - а после ке ти удрат ниски даноци и јака буџетска потрошувачка па после оди снаоѓај се ти со големи буџетски дефицити и јавни долгови :kesa:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
није мене душо убилоооо убилооо вино црвено убила ме ова книга великааа великааа нек је проклетааааа :cug:
Ajde aca lukas na 26ti ti e na Saem tocno posle smetkovodstvo:vozbud:

пази против кого играш опасни се ова кејнзијанците има да те фатат во низок аутпут на економијата со висока невработеност - а после ке ти удрат ниски даноци и јака буџетска потрошувачка па после оди снаоѓај се ти со големи буџетски дефицити и јавни долгови :kesa:
Си отишол ти колега многу... по ова што го читам од тебе се плашам и јас да не почнам вака да зборам и некако не ми се чита последната глава.. хахахах:uvo::uvo::uvo:

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160

ај коа веќе си навлегол во материјата, објасни ни го на нас надежните, бар она главното:pipi:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Поголемиот дел од нашите спаѓаат во тешка левица и омилена песна им е: Пада влада:)

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
пред некој ден, коа земавме потписи наслушнав сугестија: не земај потпис од таки, знаеш коа беше министер беше на страната на плавите:tapp: не знам зашто се замарате со политика, најубаво е да си неутрален за да поминеш без проблеми, за кои и не знам дали би се појавиле

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Pada pada pada pada
Sta to pada pada vlada
Vec su mnoge pale vlasti
Pa ces i ti dragi pasti ...

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Од модераторот: Ќе ве замолам без политички содржини на овој форум, со цел нашето образование да не се меша со дневно политичките теми.... :drk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom