Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
кејнзијанци марсовци хахахахахахахахахахаах
мора и малце да се посмееме, да не биде за џабе тупењето глава :)

Ај дај можни одговори... не биди скржав...:pos2:

а) Ептен нови Кејнзијанци
б) Старо ново Класичари
б) Лево десно пред над монетаристи
г) Неомеотео класичари
д) ово оно кејнзијанци

:tapp: што направија од мене сите овие школи во економијата

а) Ептен нови Кејнзијанци
б) Старо ново Класичари
б) Лево десно пред над монетаристи
г) Неомеотео класичари
д) ово оно кејнзијанци

:tapp: што направија од мене сите овие школи во економијата

Старо ново класичари???
хахаха

незнам што ти направиле зашто уште не сум ја учел последната глава, страв ми е да почнам да ја учам....

старокупуем :)
ја еднаш ја прочитав и после нејќев да ја видам!

није мене душо убилоооо убилооо вино црвено убила ме ова книга великааа великааа нек је проклетааааа :cug:

хахаха убила те убилаа :) :) :) :) ај чао, идам на една партија економија, кој е за нека каже :smir:

пази против кого играш опасни се ова кејнзијанците има да те фатат во низок аутпут на економијата со висока невработеност - а после ке ти удрат ниски даноци и јака буџетска потрошувачка па после оди снаоѓај се ти со големи буџетски дефицити и јавни долгови :kesa:

није мене душо убилоооо убилооо вино црвено убила ме ова книга великааа великааа нек је проклетааааа :cug:

Ajde aca lukas na 26ti ti e na Saem tocno posle smetkovodstvo:vozbud:

пази против кого играш опасни се ова кејнзијанците има да те фатат во низок аутпут на економијата со висока невработеност - а после ке ти удрат ниски даноци и јака буџетска потрошувачка па после оди снаоѓај се ти со големи буџетски дефицити и јавни долгови :kesa:

Си отишол ти колега многу... по ова што го читам од тебе се плашам и јас да не почнам вака да зборам и некако не ми се чита последната глава.. хахахах:uvo::uvo::uvo:

ај коа веќе си навлегол во материјата, објасни ни го на нас надежните, бар она главното:pipi:

Поголемиот дел од нашите спаѓаат во тешка левица и омилена песна им е: Пада влада:)

пред некој ден, коа земавме потписи наслушнав сугестија: не земај потпис од таки, знаеш коа беше министер беше на страната на плавите:tapp: не знам зашто се замарате со политика, најубаво е да си неутрален за да поминеш без проблеми, за кои и не знам дали би се појавиле

Pada pada pada pada
Sta to pada pada vlada
Vec su mnoge pale vlasti
Pa ces i ti dragi pasti ...

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Од модераторот: Ќе ве замолам без политички содржини на овој форум, со цел нашето образование да не се меша со дневно политичките теми.... :drk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom