*Smurfette*
He smurfs me, he smurfs me not
- Член од
- 10 јуни 2006
- Мислења
- 538
- Поени од реакции
- 38
A site polagat od 11 ili ima dva termina ?11 koleske
A site polagat od 11 ili ima dva termina ?11 koleske
hahah a da ve prasam kaj polagate ekonomija??mozebi po nekoja slucajnost ke sme zaedno pa da si proverime i na kolokvium prasanja:pos2::pos2::pos2:Исто ми искочи и на мене... така е... а за 10% искача дека Реалниот БДП се намалил во однос на претходната година...
Точно така :smir:
e za toa ne znamA site polagat od 11 ili ima dva termina ?
Ej neznam ne sum videl... kako se rasporedeni? spored azbucen red ili??? prethodniot polagav vo amfi 1... ti kaj polagas???hahah a da ve prasam kaj polagate ekonomija??mozebi po nekoja slucajnost ke sme zaedno pa da si proverime i na kolokvium prasanja:pos2::pos2::pos2:
po azbucen red se ...jas sum vo predavalna 1Ej neznam ne sum videl... kako se rasporedeni? spored azbucen red ili??? prethodniot polagav vo amfi 1... ti kaj polagas???
Не си легнувај воопшто... јас така праваммене сеа ме известија, во читална полагам не знам како ќе успеам да станам во 11
Инаку за Основи на економија има два термина на полагање , првиот од 11 а вториот ми се чини од 13.Мислам дека термините се исти како и за претходните полагања , ако сте биле од сабајле , пак ке бидете.
Мислам дека списоците се по департмани и азбучен ред.
Денес математика лесно испадна , да не знае некој кога би биле објавени резултатите?
да се фрлам на учење , заради математика ништо друго немам фатено.се надевам дека за 24 саата ке успеам да поминам се економија....:kesa::kesa:
Се согласувам со тебе колега....Абе сие ке поминеме ама прашање е како
Не можам повише гдп - инвестции - камати - кејнзијанци - марсовци и што уште не глава ми чади
:salut: