Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 септември 2007
Мислења
151
Поени од реакции
3
Ah Pecko,Pecko kako so go pocna semestarot taka i go zavrsi. Od 12 do 18:30 si cekav za ocenka Ekoloski dodeka si praese pauzi on za pijuckanje. Se nadevam deka nema da imam podolgo cekanje za oceni na faksov,ali so ogled deka e ekonomski ova ne bi bila sigurna...

Член од
18 март 2009
Мислења
5
Поени од реакции
0
Kolegi da ne znae nekoj vo kolku casot vo ponedelnik ke se davaat ocenki po ekonomika? tnx

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Кај сте бе колеги, се изгубивте :pos:
Да не знае некој кога ќе има резулати Меѓународна економија, или веќе има??? :pos:

N

NeMiRnA

Гостин
Нема!
Ај нека ја заклучат темава на 2 месеци!ВЕ МОЛАМ!

Член од
6 февруари 2008
Мислења
39
Поени од реакции
5
Kolegi dali ima rezultati po makroekonomija?:salut:

Член од
6 март 2009
Мислења
25
Поени од реакции
0
Dali znae nekoj od koga do koga e prijavuvanje ispiti za vo septemvriska sesija,i dali treba samo ispiti da se prijavat,ili uste nekoi dodatci da se doplakaat?

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
од колку до колку се отворени студентски за пријавување, од 12-14 или од 10-14?

Член од
7 јули 2006
Мислења
17
Поени од реакции
0
Kolegi aj eden sovet od vas da pobaram :) mi ostanaa 3 ispiti za vo avgust megu niv e i marketing... pa sto mislite dali e podobro da go spremam ili da go ostavam za na kolokviumi od septemvri??? i use nesto ako ima nekoj nekoi prasanja po marketing so se pagaat na ispitite i od ekonomski wordpress sto bese stranata neka bide kolegijalen i neka gi spodeli :):kajg:
Pozdrav

M

myspirit

Гостин
:jaj:колеги сo oвaa математика знам досадна станав, ако знае некој кога се полага ве молам благовремено да ме обавести:tapp:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Повели распоред за полагање:
Код:
http://www.eccf.ukim.edu.mk/dokumenti/polaganje/2009_09_diplomska_sesija.pdf

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
:jaj:колеги сo oвaa математика знам досадна станав, ако знае некој кога се полага ве молам благовремено да ме обавести:tapp:
Па знаејќи го Драги сигурно пак ќе биде меѓу првите.:) Значи штом почне сесија одма математика.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom