Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

energichen

EOTL
Член од
19 септември 2007
Мислења
519
Поени од реакции
75
Kolegi aj eden sovet od vas da pobaram :) mi ostanaa 3 ispiti za vo avgust megu niv e i marketing... pa sto mislite dali e podobro da go spremam ili da go ostavam za na kolokviumi od septemvri??? i use nesto ako ima nekoj nekoi prasanja po marketing so se pagaat na ispitite i od ekonomski wordpress sto bese stranata neka bide kolegijalen i neka gi spodeli :):kajg:
Pozdrav[/QU

јас имам материјали инаку пиши ми на mail

Член од
6 март 2009
Мислења
25
Поени од реакции
0
Kolegi aj eden sovet od vas da pobaram :) mi ostanaa 3 ispiti za vo avgust megu niv e i marketing... pa sto mislite dali e podobro da go spremam ili da go ostavam za na kolokviumi od septemvri??? i use nesto ako ima nekoj nekoi prasanja po marketing so se pagaat na ispitite i od ekonomski wordpress sto bese stranata neka bide kolegijalen i neka gi spodeli :):kajg:
Pozdrav[/QU

јас имам материјали инаку пиши ми на mail
spored mene da go ostais marketing za na kolokvium ako ti dozvoli,a da gi polagas drugite dva,zasto na marketing treba da mu posvetis poise vnimanie za razlika od koi bilo drug ispit

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
некој случајно да знае статистика ,математика и еколошки коа се закажани? :nesum:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
69
Поени од реакции
8
Знае ли некој на економски на кој смер може во државна квота да ме примат со 95.01 бод. Имам ли некои шанси на пример за финансиски менаџмент?

Фала однапред.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
На е - бизнис и финансиски менаџмент би бил некаде на граница дали ќе те примат, иако мислам би влегол меѓу последните. На другите смерови не би имал проблем.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.389
Поени од реакции
16.607
Знае ли некој на економски на кој смер може во државна квота да ме примат со 95.01 бод. Имам ли некои шанси на пример за финансиски менаџмент?

Фала однапред.
Друже се зависи од конкуренцијата, односно успехот на другите пријавени. А од искуство знам дека е проклето тешко на финансиски да те примат со само финансирање а камо ли у државна.
Далеку поголеми шанси имаш да влезеш државна у било кој друг смер.

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Ако може некој да ми каже минатата година на УКИМ, смер Економија со по колку бодови се запишуваа?

Член од
15 февруари 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
Moze edno prasanje za site kolegi!? Se sirat opasni glasini deka Bobek ke si ide od fakultetot. Imal ponudi da predava na nekoj privaten a se suska deka toa e FON. Pa ako ima nekoj upaten neka spodeli nesto. Jas mislam deka e smesno i deka e pusta zelba na studentite. :vozbud:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.389
Поени од реакции
16.607
Moze edno prasanje za site kolegi!? Se sirat opasni glasini deka Bobek ke si ide od fakultetot. Imal ponudi da predava na nekoj privaten a se suska deka toa e FON. Pa ako ima nekoj upaten neka spodeli nesto. Jas mislam deka e smesno i deka e pusta zelba na studentite. :vozbud:
Ух, ту гуд то бе тру!
А ако тоа стварно се деси, ќе им делуе контрапродуктивно на газдете од ФОН ќе им ги испобрка студентите :)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Пред еден месец една колешка го праша од кога ќе може консултации за наредниов испитен рок кај Бобек Шуклев... и тој рече дека од 15 август е на факултетот :raz: Значи и да предава на ФОН тој пак ќе си предава на нашиот сакан факултет :)

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16
Пред еден месец една колешка го праша од кога ќе може консултации за наредниов испитен рок кај Бобек Шуклев... и тој рече дека од 15 август е на факултетот :raz: Значи и да предава на ФОН тој пак ќе си предава на нашиот сакан факултет :)
Jas slusnav od komsija deka Snezana ke idela na Fon:helou:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Таа варијанта не може, зашто според новиот закон веќе никој не смее да предава истовремено и на приватен и на државен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom