- Член од
- 8 февруари 2008
- Мислења
- 136
- Поени од реакции
- 2
се зезав иначе 3та год сумхаха Не бе чисто информативно прашав немам никакви зли мисли
се зезав иначе 3та год сумхаха Не бе чисто информативно прашав немам никакви зли мисли
Zemi gi tie prasanja ako sakas da polozisNEKA MI KAZE NEKOJ STO KAKO ZA kolokviumce
RAZVOJ NA EKONOMSKA MISLA ??????
imaat li vrska tie nekoi prashanja sto se vrtat od prethodni godini ???
tesko / lesno ??? opticki ili ne???
A da ve prasham kolegi zosto se zamarate so toa koj ja simnuva granicata koj ne, toa e poseldno nesto na koe treba da mislite, sednete i ucete pa sto bide bide... ako ja simnata graanicata ok ako ne toa e toa. Sea ke izleze kako da mu se lizam na dekanot no to e toa "NIE NE SAKAME DA SFATIME DEKA IMA GRANICA"Има некој со искуство кај Кикеркова,конкретно за Надворешна колоквиумот?
Како оценува,бара ли везено да е,симнува граници,има ли прашања итн.
Zemi gi tie prasanja ako sakas da polozis
Jas gi pobarav po fotokopirnici gi nema, pobaraj od kolegi/koleshki i ima edna skripata ako uspees da ja najdes taa ke imas 10 ka.a gi ima vo libro ?
ili kade ?
Lani gi nemase, jas gi zemav od edna koleska.. sepak proveria gi ima vo libro ?
ili kade ?
Не ми е проблем границата на мене,ама си се информирам за секој случај,да не излезе ко лани со математика,јас да сум бил на дополнителен,а да не сум видел.A da ve prasham kolegi zosto se zamarate so toa koj ja simnuva granicata koj ne, toa e poseldno nesto na koe treba da mislite, sednete i ucete pa sto bide bide... ako ja simnata graanicata ok ako ne toa e toa. Sea ke izleze kako da mu se lizam na dekanot no to e toa "NIE NE SAKAME DA SFATIME DEKA IMA GRANICA"
нене јас ке станам до еден и цел ден ке се трезнам после затоа ми е болје вака. Учи економика и така има некој сличности со трговско право.па и така ке можеше да искочиш. дури боље ќе беше у сабота да полагаме. таман ке си научиш до сабота трговско , ќе си полагаш и вечерта ке искочиш. неделата ќе се трезниш до 1 и ќе си учиш економика за у понеделник и мирна глава! . а вака шо?! незнам шо попрво да учам у недела ... ја ич не се радувам :uvo:
ЕВТ 17,МТП 18, Надворешна 20 Март би требало да бидат.дечки ќе може некој да ми каже како идат колоквиумиве сега, кој ден се полага марк на трговс претпријатија, економика на внатрешна трг и надворешна
Ova koga bilo?? uste gi imas?Marketing ne najdov, menadzment imam eden test, a statistika gi imam site prasanja so mozat da se padnat.:helou: