- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.551
- Поени од реакции
- 18.660

Ајде кој разбира езотерија може да тумачи.
Изгледа како клуч за дешифрирање текст. Како дрвото на животот, пентаграмите и сл.![]()
Ептен клуч ете уште малку да почнете да отклучувате, исто како со пентаграмитеИзгледа како клуч за дешифрирање текст. Како дрвото на животот, пентаграмите и сл.
Господ знае кој како го разбира тоа што си го цитирал.
Битно е дека тоа го има во Liber XV или Гностичката миса на E.G.C., централен ритуал на О.Т.О.Господ знае кој како го разбира тоа што си го цитирал.
Јас светот го разбирам како ноќ на вештерките, грал, место со повеќе од три димензии. Ако Дион Фортун напишал дека внатре постои резервоар од елементални сили (технологија), кој е фонтана на животот од зад далечните ѕвезди, јас верувам во тоа. Нема дел од нас што не е од боговите, но боговите имаат повеќе од ова што го имаме ние.Господ знае кој како го разбира тоа што си го цитирал.
Сеа и ти само што ја потврди тезата на Берик. Каква фонтана е тоа пер?Јас светот го разбирам како ноќ на вештерките, грал, место со повеќе од три димензии. Ако Дион Фортун напишал дека внатре постои резервоар од елементални сили (технологија), кој е фонтана на животот од зад далечните ѕвезди, јас верувам во тоа. Нема дел од нас што не е од боговите, но боговите имаат повеќе од ова што го имаме ние.
Тој што е упатен во темата, ќе го разбере.Господ знае кој како го разбира тоа што си го цитирал.
ај доста тролаш
Дион Форчн била жена.
Чекај, големо откровение е кога ќе се дознае дека Dion Fortune е всушност Violet Mary Firth, жена - многу добар познавач на стварите од новото време!