Љубовен Каскадер
fekalija
- Член од
- 28 декември 2011
- Мислења
- 4.371
- Поени од реакции
- 6.209
ЕДНА Е МАЈКА!
Со инекција ко кравине.Како мислиш медицински да се направи дете?
Ваљда мислел на ин витро али не го знае зборот.Како мислиш медицински да се направи дете?
Ин витро постапката е ама баш исто оплодување какво што се прави при сексуален однос само што спојувањето се врши надвор и ембрионите потоа се инјектираат во матката. И да сакаш не можеш да чепкаш а оние болести како шестопрсност, даунов синдром и останати се генетика и вишак/мањак хромозоми, математика е тоа.Ваљда мислел на ин витро, али знаеш, бегал од биологија у средно за да тренира и да стане најсилен у маало. Се нема време за све.
Аха,ееве ради тоа што јас сум најачи у маало и дете,а на кого ќе се инјектираат кај педерите ?Запрашајте се едно нешто. Повеќе би сакале да живеете во Норвешка каде што се дозволени геј браковите и најголем проблем им е прелевањето на паричните резерви, да не предизвикаат инфлација на комшиските земји или каде што се пењаат против денес банални ствари као детево дали ќе имало двајца татковци или двајца мајки а немаат вода во очи ?
Ако некој е геј, ќе биде геј па што сакаш направи му, без разлика дали ќе живее со две мајки или мајка и татко. Ако некој е хетеро, ќе си биде хетеро. Како што кажаа погоре, подобро детето да има двајца родители што ќе го сакаат отколку алкохоличари, луѓе со психички пореметувања па тек тогаш да се создаде девијантна појава.
Ин витро постапката е ама баш исто оплодување какво што се прави при сексуален однос само што спојувањето се врши надвор и ембрионите потоа се инјектираат во матката. И да сакаш не можеш да чепкаш
Донација на јајце клетки од женско + сурогат мајка, кај нас дозволија сурогатство така да чист е теренот за тоаАха,ееве ради тоа што јас сум најачи у маало и дете,а на кого ќе се инјектираат кај педерите ?
Затоа што темава ми предизвика ректален канцер, а jetkundo е добар човек, затоа ме предупреди да внимавам на шупакот.Зошто престанавте баш ми бевте симпатични!?
Ептен природно нелиДонација на јајце клетки од женско + сурогат мајка, кај нас дозволија сурогатство така да чист е теренот за тоа
Па сигурно во Норвешка, повеќе гејови = повеќе норвежанки за мене.Запрашајте се едно нешто. Повеќе би сакале да живеете во Норвешка каде што се дозволени геј браковите и најголем проблем им е прелевањето на паричните резерви, да не предизвикаат инфлација на комшиските земји или каде што се пењаат против денес банални ствари као детево дали ќе имало двајца татковци или двајца мајки а немаат вода во очи.
И на ин витро оплодувањето беше гледано како на богохулие и на неприродна работа во Македонија (од сигурни извори ти кажувам) пред 15 години, се пуштаа муабети дека чудни деца се раѓале а сега баш Систина е лидер во регионот за лечење на брачен стерилитет и со највисока стапка на успешни оплодувања при асистираната репродукција. Дали е природно или не веќе не се дискутира во општеството, најбитна е целта што сакаш да ја оствариш а во случајов тоа е да добиеш дете.Ептен природно нели
Проблемот е објаснет во клипот,само што нејќеш да го погледнеш.Не е само до тоа дали да им се даде или не,туку на пример,во САД било забрането да зборуваш било што лошо против тие луѓе.И сега,зошто за нив е забрането,а за муџахедини е дозволено ?И на ин витро оплодувањето беше гледано како на богохулие и на неприродна работа во Македонија (од сигурни извори ти кажувам) пред 15 години, се пуштаа муабети дека чудни деца се раѓале а сега баш Систина е лидер во регионот за лечење на брачен стерилитет и со највисока стапка на успешни оплодувања при асистираната репродукција. Дали е природно или не веќе не се дискутира во општеството, најбитна е целта што сакаш да ја оствариш а во случајов тоа е да добиеш дете.
Мене муабетот ми е, нека се дозволат сите права затоа што како прво, кој сака што сака нека си прави со својот живот, ниту прави криминал, ниту повредува некој. Како второ, поарно да им се дозволат на геј лицата сите права како брак и одгледување деца, затоа што преку таквото веќе од расипани и ради реда бракови низ државава затоа што некој/а морал да крие дека е обратен од другиве. Геј лица имало и порано во иста бројка, имало и сега, само што сега се поретко се кријат и тоа им пречи на одредени земји кои ја злоупотребуваат црквата/религијата за да перат мозок на народ.
Не е точно. Тоа е чиста технологија и е медицинско оплодување. Пред некој месец ги донесоа машините за правење бебиња у Државна, се чека на персонал што ќе ги обучи лекарите како да работат со машините и тогаш не трето, 50-то дете ќе може да се направи!!! Али машините уште не се совршени и слушнав дека децата од такви машини се раѓаат со аутизам, а ако не добијат од машините, од вакцините сигурно.Ин витро постапката е ама баш исто оплодување какво што се прави при сексуален однос само што спојувањето се врши надвор и ембрионите потоа се инјектираат во матката. И да сакаш не можеш да чепкаш а оние болести како шестопрсност, даунов синдром и останати се генетика и вишак/мањак хромозоми, математика е тоа.