Една мајка-еден татко(узбуна)

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.180
Поени од реакции
3.428
Па многу нормално . На 90 % од машките деца татковците им се пример а иницијација имаат во касарната во војска. На 90% од девојчињата мајките им се пример а иницијација имаат покрај неа во домот.
Останатите 10 % од секој пол се тие двоцефки.
Ако машко дете нема воспитание од татко, тој ке има од мајка и ке почне фустанчиња да носи и да се шминка а нема да знае дека треба да ја брани татковината наместо да плаче со жените.
Ако женско дете нема воспитание од мајка, таа ке се тепа со машките и нема да знае како треба да се чува дете
.
:kuracc::bance:

Зачи јас сум бил педер,:LOL: фала што ми кажа утре бричам нозете и облачам минич.:love:

Друг пат кога ќе пишуваш вакви постови гледај да се вистина, а не само да напишеш нешто, јас пораснав со мајка немав татко и тоа автоматски не ме прави педер.;)

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
Дај еднаш да завршиме со ова лудило. Нека им се дозволат и бракови, да посвојат деца, нека имаат повеќе бенифиции на секое поле, повисоки плати и така натаму. Само се молам нека престанат да плачат, не можам веќе ни да ги слушам, гледам, читам по интернет.

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.837
Поени од реакции
12.024
Сигурен сум дека поголемиот дел од овие шо се против посвојување на деца од геј партнери не се луѓе од типот на "уби,уби педера".Вие "напредните" луѓе не сфаќате дека немаме проблем со хомосексуалците,туку против промоција на педерлукот,секој нека прави што сака дома,сигурен сум дека сигурно нема некој да им дојде дома и да им кажува со кој/која да спијат и тн.

Посвојувањето на деца од страна на геј луѓе е нешто против природата,машкиот родител си има свои способности,а женскиот други.Ако денес им се дадат такви поволности на геј браковите утре што е следно?права на педофилите?со вакви одлуки паѓа моралот на едно општество,за жал сега е тренди и модерно тоа,па сега дел од овие шизофрени либерали ќе ме нападнат и ќе ме направат конзервативец,заостанат и тн.

Живеете во хипокризија,гледам дека аргументи ви се тоа што демек имало нормални парови кај шо се тепале децата,дека кај хомосексуалците нема насилници,сите се перфектни и тн.Плус од каде ќе знаете дека децата ќе сакаат да ги посвојат геј родители,мали се не сфаќаат.Уште една хипокризија шо ја забележав на темава,а тоа дека децата нема да бидат геј доколку бидат посвоени од хомосексуални парови,нели хомосексуалец се станува од околината,дали вие признавате дека хомосексуалноста е биолошко пореметување?

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.517
Поени од реакции
18.348
Казнено - поправните установи и високиот процент на педери во нив се добар показател дека хомосексуалноста може да биде и избор (или последица на околината, а ако е ова второто логичен заклучок е дека се работи за психичка болест или пречка, сеедно), а не исклучиво вродена карактеристика како што сакаат да пропагираат во обид на наметнување на нивните вредности со кои мнозинството припадници кои се конзервативно воспитани и ориентирани не се согласува. Немам информации за конкретни студии, но мене навистина ме интересира феноменот на педерлук меѓу затворениците, иако сум свесен дека се работи за инхибиција на сексуалниот нагон и негово вентилирање(како што претпоставувам дека некој би се вадел, али ај биди стрејт и замисли се да паднеш во затвор на 5 години и да го трпаш у нечив чмар-незамисливо, или недајбоже да го примиш) и евентуална поврзаност и јавување на сличен феномен меѓу деца кои би биле израснати од двајца мажи.

И без разлика, дали постои или не и еден единствен аргумент против легализацијата на хомосексуалните бракови мора да се почитува волјата на мнозинството, што претставува една од главните карактеристики на демократијата. Ако педерите сметаат дека се прифатени во заедницата и ако мислат дека ќе добијат поддршка од своите сограѓани, тогаш јас сум првиот што ќе ја подржи таа иницијатива, без право на посвојување ама сигурен сум дека тие ќе одат и чекор понапред и тоа ќе го бараат бидејќи ќе имаат исти права со нормален брачен пар кој се лечел од стерилитет и не може да има деца и ете ти апсурдна ситуација каде двајца пешкири ќе одгледуваат дете зашто недајбоже да не добијат ќе се жалат на дискриминација а мажот и жената ќе си чекаат на листа. Арно си кажа Путин, дека не може да се стави знак равенство помеѓу една нормална брачна заедница составена од маж и жена од една и двајца пешковци од друга страна, за мене туку завршува муабетот. Инаку е грешка во обид да бидеме напредни и во чекор со западните вредности ( а не сме, туку сме со векови поназад во менталитетот, квалитативно и квантитативно), да увезуваме, прифаќаме и наметнуваме непознати за нас вредности зашто тоа може само да креира дополнителни проблеми и потешкотии.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.030
Поени од реакции
11.667
Сигурен сум дека поголемиот дел од овие шо се против посвојување на деца од геј партнери не се луѓе од типот на "уби,уби педера".Вие "напредните" луѓе не сфаќате дека немаме проблем со хомосексуалците,туку против промоција на педерлукот,секој нека прави што сака дома,сигурен сум дека сигурно нема некој да им дојде дома и да им кажува со кој/која да спијат и тн.

Посвојувањето на деца од страна на геј луѓе е нешто против природата,машкиот родител си има свои способности,а женскиот други.Ако денес им се дадат такви поволности на геј браковите утре што е следно?права на педофилите?со вакви одлуки паѓа моралот на едно општество,за жал сега е тренди и модерно тоа,па сега дел од овие шизофрени либерали ќе ме нападнат и ќе ме направат конзервативец,заостанат и тн.

Живеете во хипокризија,гледам дека аргументи ви се тоа што демек имало нормални парови кај шо се тепале децата,дека кај хомосексуалците нема насилници,сите се перфектни и тн.Плус од каде ќе знаете дека децата ќе сакаат да ги посвојат геј родители,мали се не сфаќаат.Уште една хипокризија шо ја забележав на темава,а тоа дека децата нема да бидат геј доколку бидат посвоени од хомосексуални парови,нели хомосексуалец се станува од околината,дали вие признавате дека хомосексуалноста е биолошко пореметување?
За првиот пасус, зошто тогаш да не се дозволи стапување во брак? И така кај нас граѓанската форма на бракот е онаа со правното значење.

Дали во вториот пасус ги изедначуваш хомосексуалците и педофилите? Гледам повеќе луѓе тука зборуваат за природно...што е природно? Понатаму, посвојувањето на деца не е природна работа туку механизам на државата со која на децата им се пружа нега и грижа поради икс причини (ги изгубиле родителите, биле оставени од родителите итн.) Односно, тоа е денешното сфаќање на посвојувањето, во минатото било доста поинаку.

Не знам дали некој рекол дека нема насилници,алкохоличари и наркомани меѓу хомосексуалците. Зошто да нема рамноправност помеѓу хетеросексуалните парови и хомосексуалните парови? Во постапката за посвојување за сите да важат истите услови кои и сега важат. Не е поентата „родители пијаници, дај го детето на хомосексуалци“, туку „родители пијаници, не заслужуваат да бидат родители, одземено е родителското право, нека го посвојат луѓе кои ќе му понудат она што му треба на детето, а во тие луѓе да спаѓаат и хетеросексуалци и хомосексуалци“.

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.948
Поени од реакции
1.499
Дај еднаш да завршиме со ова лудило. Нека им се дозволат и бракови, да посвојат деца, нека имаат повеќе бенифиции на секое поле, повисоки плати и така натаму. Само се молам нека престанат да плачат, не можам веќе ни да ги слушам, гледам, читам по интернет.
На лезбејки, гејови, бисексуалци и танссекуалци не смее да им се дозволи било каков контакт со деца.
Истото важи и за сите категории на психопати и социопати.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.235
Поени од реакции
28.016
Неможе вечно да се попушта. Попуштај на сечени,попуштај на обоени,попуштај на педери и затоа една асална држава не остана у западна Европа. Ке им дадеш прст после ке бараат цела рака.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.030
Поени од реакции
11.667
Да да, уствари само белата раса треба да постои, другите може да постојат ако белата раса им дозволи, а дури и да им дозволи треба да бидат потчинети. Секако, за лгбт заедница не правиме муабет, shoot them on site! 88

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Неможе вечно да се попушта. Попуштај на сечени,попуштај на обоени,попуштај на педери и затоа една асална држава не остана у западна Европа. Ке им дадеш прст после ке бараат цела рака.
Значи, само православен стрејт белец е вистинскиот избор за живот?
Нека останат сите тие 12% од светската популација. (помалку се, тропната статистика е ова )

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.235
Поени од реакции
28.016
Да да, уствари само белата раса треба да постои, другите може да постојат ако белата раса им дозволи, а дури и да им дозволи треба да бидат потчинети. Секако, за лгбт заедница не правиме муабет, shoot them on site! 88
Не !!! Него сите да си живеат у своите држави и да не ја бараат мајка им кај што не е !!!
Мене ме боли патката какво е општеството у Судан и у Пакистан но за у моја куќа ја примам кој сакам и ја бркам кој сакам (нормало ко што ти наредуваш дома и кога ке дојде гостин или ке игра по твојте правила или цурик) .[DOUBLEPOST=1433091464][/DOUBLEPOST]
Значи, само православен стрејт белец е вистинскиот избор за живот?
Нека останат сите тие 12% од светската популација. (помалку се, тропната статистика е ова )
Секој на своето си е најдобро . И мешање во туѓи политики,општества,животи да нема. Секој за себе и со своите.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.030
Поени од реакции
11.667
Тогаш што мајка барала белата раса во 15-16 век да оди таму кај нечистите црнци и арапи? Што мајка барале доселениците во Америка да влечкаат црни робови од Африка?

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Не !!! Него сите да си живеат у своите држави и да не ја бараат мајка им кај што не е !!!
Мене ме боли патката какво е општеството у Судан и у Пакистан но за у моја куќа ја примам кој сакам и ја бркам кој сакам (нормало ко што ти наредуваш дома и кога ке дојде гостин или ке игра по твојте правила или цурик) .[DOUBLEPOST=1433091464][/DOUBLEPOST]
Секој на своето си е најдобро . И мешање во туѓи политики,општества,животи да нема. Секој за себе и со своите.
Епа, твоите се многу помалку од сите останати.
Практично, белата раса полека изумира. Најмал процент на наталитет има.
Од тие кои што се останати, не се сите христијани и не се сите стрејт.
Значи ти се затвараш во една ептен, ептен мала група на луѓе. Ако ти е најубаво дома, никој не те тера да излагаш. Ама сфати си дека луѓе те нарекуваат затуцан со причина.
Имаш 90 години, преку сила, живот на планетава, и ти се ограничуваш со тој пристап и си трошиш енергија на замарање со црнци, педери, муслимани.
Имаш луѓе кои вреди да ги запознаеш и луѓе кои не вреди да ги запознаеш, од секоја култура, од секоја раса и од секоја вероисповед.
Ако не ти се сфиѓа генерално некоја група, значи мене црнци на пример ми идат на живци, не мора да значи дека нема луѓе кои реално вредат од истата група за јас сеа да се ограничувам и да не им давам ни шанса.
Што се однесува до хомосексуалци и муслимани, незнам како тебе те засега у што веруваат луѓето или со кој се дупат по дома.

Kajgana Shop

На врв Bottom